Szülők, ti mit szólnátok ha a 13 éves lányotok újévkor a legjobb barátnőjével kicsit többet inna? (nem hol részegre gondolok, hanem hogy kicsit jobban érezné magát)
"Hát egy pohár pezsgő azért nem olyan sok szerintem. "
Nem, egy pohár pezsgő nem olyan sok és nem árt meg.
De 13 évesen ez a mennyiség pontosan egy pohárral több mint amennyit innia kellene.
Én ahhoz a családhoz többet nem engedném a gyerekemet ahol megengedik, hogy a 13 évesen alkoholt igyon és ne igyon "olyan sokat".
13 évesen én egy pohár pezsgőt ittam..
Nem tudom mit kell ezen annyira kiakadni.
Tény, hogy ennyi idősen nem kell vedelni az alkoholt de egy pohár pezsgő nem a világ vége.. már nem azért.
" Nem tudom mit kell ezen annyira kiakadni.
Tény, hogy ennyi idősen nem kell vedelni az alkoholt de egy pohár pezsgő nem a világ vége.. már nem azért."
Ugye te sem voltál a még a detoxikálóban vagy a sürgősségin? Én évekig dolgoztam ott, és el se tudom mondani, hány 13-15 éves fiatal hoztak be totál részeg állapotukban. Ja, és mind azt mondta, hogy ugyan már! 1 pohár pezsgő nem a világ vége!!! Ma is több gyerek kerül be alkohol miatt mint felnőtt..
Én azért tettem fel a kérdést,mert gondolkoztam hogy belemenjek e az ivásba.1 pohár pezsgőt mindenképpen megiszok,innentől meg köszönöm szépen ennyi válasz elég volt :)
Ui.:
Nem érdekel hogy azt a pezsgőt sem szabadna,a szüleim előző évben már megengedték hogy igyak 1 pohárral.
Köszönöm a kommenteket,Boldog Újévet,Kellemes karácsonyi ünnepeket ;)
A pezsgőre ne nagyon igyál mást, mert általában a pezsgő bármilyen más alkohollal keverve egy jó kis rosszullétet tud okozni. :)
Legyen elég az 1 pohár.
Már 13? Azta, ilyenkor már rég a bio füvet kène szivni. Ennyi évesen már az életed 90%- àt leèlted pròbáj ki mindent!
-.- most tényleg? 13-évesen alkoholt fogyasztani? Nem érne rá kb 3-4 év mulva?
Attòl menöbbek nem lesztek hogy iszogattok titokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!