Szomorú voltál a középsulis ballagásod után? Sajnáltad, hogy ott kell hagynod az önfeledt tini éveidet?
Szia!
Én nem voltam. Utáltam az osztályomat mert bántottak 9.-ben és amúgy sem volt egy jó osztály.
Kolis voltam én is azt szerettem :)
Onnan hiányoznak a barátnőim.
23/L
Nekem is-is. A közösség jó volt de eléggé fárasztó. Sokat nevettem de már nagyon vártam, hogy elmehessek onnan és elkerüljek arra a főiskolára ahol most vagyok. Felnőttebb élet, magam ura, stb amit a többiek is írtak.
Egyáltalán nem sírtam, bár egy csöppet elkeseredtem szóbeli után mert közölték velem, hogy beírattak diákmunkára:D Amivel nem volt nagy baj csak akikkel kellett dolgoznom azokat (1-2 kivétellel ) gyűlöltem. Soha többet.
Ja és értek engem is atrocitások és negatív élmények aminek köszönhetően mai napig is (bár már nem annyira és sokkal kezelhetőbb) pánikbeteg lettem ami azóta megkeseríti az életemet, de hát k *csög és r*hadék emberek mindig is voltak csak sajnos más embereket "terrorizálnak".
(tényleg voltak pillanat mikor a tablóval vertem volna szét egyeseknek a fejét..., visszagondolva jobb , hogy nem tettem mert én főiskolán vagyok elég jó szakon, keresetten azok meg...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!