Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Mit csináljak hogy ne bőgjem...

Mit csináljak hogy ne bőgjem végig a ballagásomat? (ált. Suli)

Figyelt kérdés

Már most ha arra gondolok hogy 2 hónap múlva lezáródik egy igen fontos korszak az életemben, itt kell hagyni ezt a sulit, ahol legtöbbször jól éreztem magam, rengeteg barátom van itt és könnyű volt az élet úgy h ide jártam. De ennek nemsokára vége és jönnek a nehézségek.:/

Már itthon is jópárszor sírtam emiatt, de a ballagáson nem akarok annyira sírni mint szoktam, mert verset is mondok majd szerintem, és ha én sírok akkor egy érthető szó nem jön ki a számon.:(

Mit tegyek, mire gondoljak, esetleg hogy "eddzem" magam?

2015. ápr. 12. 10:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Passauban az egyik hídon ez a felírás olvasható:

"Minden csak átmenet!"

Most feldolgozod ezt, két hónap alatt.Neked még külön feladatod is van, szépen mondani a verset, ezen is kell dolgozni. Maga a ballagás inkább vicces, mint siralom, mindenki tolong, senki nem lát semmit, állandóan egymás lábára, sarkára lépnek a ballagók,és a sor eleje mást énekel, mint a vége...

2015. ápr. 12. 11:32
 2/4 anonim válasza:
Szia! Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, én is ballagni fogok. És én is nagyon szomorú vagyok, mert imádom az osztályom, meg a suli is tök jó. De ballagásokon mindenki sír, szerintem ne törődj vele, nem baj ha te is. Ha pedig verset mondasz koncentrálj arra és ne foglalkozz mással, és ha elmondtad újra sírhatsz. :)
2015. ápr. 12. 11:33
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!:))
2015. ápr. 12. 11:53
 4/4 anonim ***** válasza:

a lányom középiskolából ballag... tegnap meghalt egy osztálytársa, akivel hat éve együtt töltötte a napjait... a lánynak ikertestvére van, szintén osztálytárs. Gondolj arra, milyen végtelenül szerencsés vagy, hogy úgy zárul le valami az életedben, hogy lehetőséged van búcsúzni...

Sok sikert az életben :)

2015. ápr. 12. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!