Mit csináljak hogy ne bőgjem végig a ballagásomat? (ált. Suli)
Már most ha arra gondolok hogy 2 hónap múlva lezáródik egy igen fontos korszak az életemben, itt kell hagyni ezt a sulit, ahol legtöbbször jól éreztem magam, rengeteg barátom van itt és könnyű volt az élet úgy h ide jártam. De ennek nemsokára vége és jönnek a nehézségek.:/
Már itthon is jópárszor sírtam emiatt, de a ballagáson nem akarok annyira sírni mint szoktam, mert verset is mondok majd szerintem, és ha én sírok akkor egy érthető szó nem jön ki a számon.:(
Mit tegyek, mire gondoljak, esetleg hogy "eddzem" magam?
Passauban az egyik hídon ez a felírás olvasható:
"Minden csak átmenet!"
Most feldolgozod ezt, két hónap alatt.Neked még külön feladatod is van, szépen mondani a verset, ezen is kell dolgozni. Maga a ballagás inkább vicces, mint siralom, mindenki tolong, senki nem lát semmit, állandóan egymás lábára, sarkára lépnek a ballagók,és a sor eleje mást énekel, mint a vége...
a lányom középiskolából ballag... tegnap meghalt egy osztálytársa, akivel hat éve együtt töltötte a napjait... a lánynak ikertestvére van, szintén osztálytárs. Gondolj arra, milyen végtelenül szerencsés vagy, hogy úgy zárul le valami az életedben, hogy lehetőséged van búcsúzni...
Sok sikert az életben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!