Kiscica ajándékozás! Hogy ne bőgjem el magam?
Figyelt kérdés
Születtek kiscicáink és hamarosan el kell ajándékozni őket, mivel így már nagyon sokan lennének. Keresünk nekik gazdákat, egy jelentkező már van. De mikor meghallottam, hogy megnézné a cicusokat, akkor azt hittem elsírom magam. Már annyira a szívemhez nőttek, sokat gondoztam és ápoltam őket. Tudom, hogy nem maradhatnak, de egyszerűen megszerettem őket és nem legszívesebben megtartanám az összeset.
Hogy készülhetnék fel, hogy amikor odaadom a cicákat, ne kezdjek el bőgni? Volt már valaki szintén úgy, hogy ennyire megszerette a kicsiket?
Köszönöm!
2010. jún. 17. 10:49
1/10 anonim válasza:
unokahúgom is nagy macskabarát. már van 2 lány nagymacskája és 5 kiscica.. mindig megtarthat egyet.
és ő is sirni szokott mikor oda kell adni vkinek :(
2/10 anonim válasza:
Szija,tudom mit erzel,nagyon nehez megvalni toluk,mert mar nagyon a szivedhez nottek,de oda kell ajandekoznod,hogy mas is orulhessen ,es boldogan gondozhassa,ha arra gondolsz,hogy milyen jo helyre kerulnek,es boldogan simogatjak,oket,akkor talan konnyebb lesz oket odaadni.Gondolj a boldog gyerekekre akik majd szeretgetik,ugye azt akarod,hogy oruljenek?es hala neked,boldogok lesznek!Erre gondolj,es meglatod nem lesz nehez:-)
3/10 A kérdező kommentje:
Igazából ott a gond, hogy már így is több cicusunk van, mint az átlag embereknek. Szám szerint 5. Most ha még megtartanánk a született 4 cicust, az már elképesztő sok lenne még gombócból, nem hogy cicából. Én ezt elfogadom, teljesen jogos érv a családtól. Belátom, hogy el kell ajándékozni az újszülötteket, de olyan nehezen megy. Nagyon megszerettem már a kis "szőrgombócokat". :)
2010. jún. 17. 11:00
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, ez jó hozzáállás, szuper ötlet! Azt kell nézni, hogy másokat boldoggá fognak tenni és jó helyre mennek. Cica ajándékozásnál erre egyébként is mindig figyeltem, hogy olyan helyre adjuk a cicákat, ahol szeretettel fogadják.
2010. jún. 17. 11:02
5/10 anonim válasza:
ha látod hogy milyen boldogok az új gazdik és jó helye lesz náluk, nyugodt szívvel engedheted el és az se baj ha elsírod magad a búcsúzáskor. megkönnyíti a búcsút és az új tulajok is jobban megbecsülik majd a cicát mert látták h szeretted.
6/10 anonim válasza:
Ugyanettöl félek. Még nincsenek kiscicák, de biztos vagyok benne, h ha lesznek, nehezen válok majd meg tölük...
7/10 anonim válasza:
Aki ennyire sír, ha oda kell adni őket, meg szétaggódja a fejét, hogy jó helyre kerülnek-e, az miért nem kíméli meg magát egy ivartalanítással. Az egy dolog, hogy a macskának jó, de neked még jobb...
8/10 A kérdező kommentje:
Igen, már beszéltem az állatorvossal a múlt héten. Szépen az összes cicát elvisszük ivartalanítani. Csak még várni kell, amíg szoptatja a kicsiket.
2010. jún. 17. 16:51
9/10 anonim válasza:
Szia! Akárcsak magamt hallanám..nekünk is most születtek én is nemsokára elajándékozom őket egyet már el is vittek...de Így is 12 macskánk volt a kiscicákkal bár már azóta kevesebb van így odaadjuk másoknak, én mikor odaadtam, mondtam hogy vigyázzon rá, meg hogy majd lehet -e látogatni 1-2x mondta igen, és remélem jó helyre kerül...majd este kisírom magam .
10/10 A kérdező kommentje:
Úgy látszik valamennyi cica gazdinak gondot jelent megválni a kölyköktől. :)
2010. jún. 17. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!