Mit csináljak, hogy nagymamám temetésén ne bőgjem el magam? 17 F
nem hiszem, hogy ezt lehet befolyásolni, hacsak nem nyugtatózod be magad. Én még idegenek temetésén is felzaklatom magam, a sok síró ember miatt.
A sírás nincs korhatárhoz kötve, a temetés lényege, hogy elbúcsúz a halottól, sírjál, ha jólesik, azt szokták csinálni temetésen. Nem is értem, miért mentek oda hozzád??
a temetés előtt esetleg kérd, hogy a részvétnyilvánításokat mellőzzék
vagy hajtsd le a fejed, hátha úgy nem olyan feltűnő
Semmit. Sírj csak nyugodtan, és ha valaki megint ezzel az idióta, és főként nagyon káros szöveggel jön, hogy "neked nem kell sírnod, te még...te már..." küldd el a fenébe. Egyenesen. És nem te leszel a figyelem középpontjában, hanem a halott, hiszen az ő temetése lesz. Természetes, hogy az emberek sírnak egy temetésen. Margaret Thatcher temetésén jól lehetett látni, hogy az angol miniszterelnök is sírt: peregtek a könnyek az arcán. Ha neki lehet, akkor neked is. :)
Sok buta ember van, most nagyon felhúztam magam. Ha tudnák, hogy egy kétéves is tud kötődni még egy imádott állathoz is, nemhogy nagymamához-nagypapához! Sírni tényleg nem KELL. Elég baja van annak, akinek kell, mert az nem a saját érzelmeire hallgat, hanem folyton azt lesi, hogy mit szól a falu, a tömeg.
Állj valahova hátulra, vagy ha nem lehet, akkor ne szégyelld a könnyeidet! Egy férfi, egy fiú is sírhat, ha valami fáj neki. Vagy inkább húsz év múlva akarsz gyomorfekélyt kapni az elfojtott és el nem sírt könnyek miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!