Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tegyek, hogy ne bőgjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne bőgjem végig az esküvőt?

Figyelt kérdés

Idén férjhez megyek, és nemrég volt a legjobb barátnőm esküvője is. Azt kb. végigbőgtem, annyira meghatódtam, hogy a gyerekkori legjobb barátnőm férjhez megy. Mit tegyek, hogy az enyém ne fulladjon fuldoklásos bőgésbe? Annyira félek, hogy nem fogom kibírni... Tudom, kicsit lehet sírni, de amit az ő esküvőjén lenyomtam... szóval nem pityergés volt :D és még az igent sem tudnám kimondani. Szóval gondoljak valami poénosra, hogy ne sírjak ennyire?

Aki már férjnél van, mondjátok, hogy nem sírtatok a sajátotokon nagyon!

2014. máj. 12. 10:41
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
15%

Külföldön házasodtam külföldivel. Annyi bürokráciával és pénzzel járt, hogy mire odakerültünk a házasságkötőterembe, már csak túl akartam végre lenni rajta.

Gondolj arra, hogy nem történik semmi extra. Eddig is együtt voltatok, ezután is, csa lesz egy papírotok. Elválni is bármikor lehet, és a statisztika szerint 50%, hogy el is fogtok.

Az esküvő az csak egy családjogi hivatalos esemény. Nem kell túlspilázni.

2014. máj. 12. 10:48
 2/56 anonim ***** válasza:
5%
Felnőtt nő vagy, uralkodj magadon. Felnőttként tudnod kellene az érzelmeidet kontrollálni!
2014. máj. 12. 10:48
 3/56 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy Te ezt így látod, de nekünk ez egy meghitt, belsőséges esemény, mert azon kívül, hogy társak vagyunk, egymás legjobb barátai is vagyunk. Nagyon várjuk már a napot, de a hivatalos részén gyorsan túl akarok esni, hogy ne a bőgésről szóljon. A zenék, a szülőköszöntő... annyira megható.
2014. máj. 12. 10:50
 4/56 anonim ***** válasza:
12%
Számomra is fontos esemény volt, de eszembe sem jutott bőgni. Nem voltam már kisgyerek. Uralkodj magadon.
2014. máj. 12. 10:56
 5/56 anonim ***** válasza:
90%
Le kell nyomni 1-2 felest, és bátorít. erőt ad! Hidd el jó tanács! (sok boldogságot)
 6/56 anonim ***** válasza:
100%

Talán az működne, hogy semleges dolgokra gondolsz közben, de ha sírós vagy, akkor gyanítom, hogy úgyis fogsz sírni. :)

Én is pityeregtem, főleg a szülőköszöntőkor, de ez csak pityergés volt, nem "zokogás". Szóval próbáld meg kicsit elterelni a figyelmed az érzelmes részeknél.

7/56 A kérdező kommentje:
Köszi :) Már megbeszéltük a vőlegényemmel, hogy majd egymást nyugtatjuk, meg bolondozunk, de így is félünk mind a ketten. :)
2014. máj. 12. 10:59
 8/56 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy szétázik a sminked, és úgy fogsz a képeken kinézni, mint egy pandamaci :)
2014. máj. 12. 11:00
 9/56 A kérdező kommentje:
ez aranyos :) köszi :D
2014. máj. 12. 11:01
 10/56 anonim ***** válasza:
21%
Nekem eszembe sem jutott sírni. Nagy dolog volt az esküvő, ránk is igaz amit mondasz, de hidd el nem fog semmi változni az esküvőtől. Nem le beszélni akarlak, nehogy azt hidd. csak egyszerűen minden megy majd ugyanúgy tovább. úgy kell rá gondolni hogy ettől nem fog az életed megváltozni, ezért kár rajta túlzottan sírni, főleg fuldokolni. Úgy kell az esküvőre gondolni hogy egy szuper jó buli, mindenki veletek foglalkozik, titeket ünnepel. Egy nagyon szép emlék lesz, amire szívesen gondolsz majd. De ennyi. Gondolom már együtt is éltek. Szóval nem most szakadsz el a szülőktől, nem most lesz az első szex stb.. Szóval én a saját esküvőmön boldog voltam, nagyon szuper volt, most is boldog vagyok ha rágondolok. De nem sírtam és nem is sírok miatta, nem borulok ki, mert az élet megy tovább.És nem kell akkora hatalmas ügyet csinálni belőle, mint amit a barátnődéből csináltál.Oké férjhez ment ez az élet rendje.
2014. máj. 12. 11:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!