Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek probléma, hogy igy fizetjük az esküvöt?
500 ezret a völegényem szülei,500 ezret az én szüleim,500 ezret pedig mi magunk teszünk bele. Igy 1,5 millióbol finanszirozzuk az egészet. 4 éve vagyunk együtt,3 éve együtt is élûnk,2 éve vagyunk jegyesek.
Mindketten dolgozunk.
26N, 32F
Miert lenne problema? Ez tok normalis.
Csak a 1.5 milla sok szerintem, de ez nem az en dolgom.
Jaj! Ezt mintha pontosan én írtam volna ki. Ugyanígy terveztünk 3*500-at, szinte ugyanennyi idősek voltunk, és 85 fős volt.:)
Aztán persze nem fértünk bele a keretbe, de nagyon szép, igényes esküvő volt. Sok boldogságot!
Ha annyira felnőttnek érzitek magatokat hogy összeházasodtok, miért nem csak ti álljátok a milliós csilivili esküvőtöket?
Bocsi de elég gáz...
Miért lenne gond?
Maximum, ha alamelyik szülő beleszólós, és azért mert ők is fizetnek nem meritek megmondani, hogy a ti eskuvőtök, ezért az lesz, amt ti akartok,
Amúgy nekünk 98 fő 1,4 m volt a gyűrűk nélkül
Egyáltalán nem probléma. Nálunk is hasonlóan lesz, csak annyi különbséggel, hogy 600-600-600 ezer Ft-ok fognak megoszlani. Mi sem állunk úgy anyagilag, hogy megtehessük azt hogy mi fizetjük az egészet, így a szülők segítenek nekünk, meg nálunk ez családi hagyomány is. :-)
Sok boldogságot kívánok!
Köszi a válaszokat!
Eredetileg mindent a szülők akartak fizetni,de mi ezt nem akartuk,ezért megbeszéltük,hogy akkor legyen így,és mindenki boldog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!