Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akad itt olyan menyasszony,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akad itt olyan menyasszony, akinek kérdései vagy aggályai vannak az esküvői fotózásával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Legyen az Jegyes fotózás, kreatív fotózás, a ceremónia és pillanatképek fotózása! Kérdések a szerződéssel kapcsolatban? honnét lehet tudni hogy egy fotós valóban jól végzi a dolgát, bármi? Igyekszem mindenkinek megfelelő választ adni! Helyszínekkel és fotósokkal kapcsolatban nem tudok választ adni!

2014. jan. 17. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Jó esetben ezeket az általa választott fotóssal beszéli meg az ember lánya, legalább is én mindenképp ezt javasolnám. (Ne értsd félre kérdező, nem ellened szól, csak jobb ha a saját fotósával konzultál mindenki.)
2014. jan. 18. 13:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is így gondolom, minden 4.-ik mondatom a találkozón jegyesekkel az szokott lenni, hogy "van ezzel kapcsolatban valami kérdés?" És ha még nincs is magamtól elmondom (sajna a mi kultúránkban az emberek annyira nem mernek még kérdezni, pedig kellene!) De sajnos sok a kontár fotós, legalábbis felénk, és van hogy még csak egy találkozót sem beszél meg a párossal, felveszi az időpontot és kész! Nem biztos hogy mindenki olyan fotóst foglal le, aki professzionálisan űzi a szakmát! :) Pedig vannak nagyon fontos dolgok, és tippek trükkök,... hogy mikor érdemes és legjobb pl. a csoportképet elkészíteni, hogy beszéljék meg a rokonokkal, hogy a szertartás alatt ne fényképezzenek (egyrészt elrontják a fotós munkáját, mert a háttérben (még ha kicsi is a mélységélesség) belerohannak a képbe, vagy belevakuznak,... a fotós azért van megfizetve hogy jól exponált képeket adjon le, és az is a dolga,.. vagy miért fontos az esküvői szerződés... stb stb... a legtöbb menyasszony itt nagyon olcsó fotósokat keres, és nem hiszem hogy azok ügyelnek ezekre, na pontosan azért lehet kérdezni itt :)
2014. jan. 19. 09:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt én értem, de ezek viszont olyan dolgok amik túlságosan is nagy terjedelmet kívánnak, itt válaszként megírni Őket nem a legegyszerűbb és talán nem is a legcélravezetőbb. Viszont aki "kontár" fotóst választ pártízezerért annak viszont egyértelműen nem fontosak eléggé a képei ahhoz, hogy itt erről kérdezzen.
2014. jan. 19. 09:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyetertek az elottem szoloval.
2014. aug. 3. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!