Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan képzelnétek el a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan képzelnétek el a nagy napot? (Inkább fiatalabbaktól kérdezem, akik a közeljövőben szeretnének esküvőt

Figyelt kérdés
Hogyan képzeled el az esküvődet? Kiket hívnál meg, ki lenne a tanúd, hol tartanád?‎
2014. ápr. 29. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagyok már fiatal és már túl vagyok a "nagy napon", de annyit azért mondanák, hogy olyan legyen, amilyennek Ti szeretnétek.
2014. ápr. 29. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Tavasszal lenne, hogy ne legyen túl meleg. A tél lenne az igazi álmom, de a vendégek körül sokan jönnének messzebbről, így nem kéne kockáztatni az utazás miatt a fagyos utakkal.

Család lenne ott, ami nekem konkrétan 4 fő, barátomnak viszont elég nagy a rokonság, ezen kívül barátok lennének még ott, kb. 50 fő.

A tanút nem tudom, testvérem nincs és olyan túl közeli barátom sem. Számomra ez nem olyan fontos rész, hogy már most gondolkozzak rajta, valószínűleg valaki közelebbi ismerőst kérek fel.

Az viszont biztos, hogy az itteni templomban tartanám (polgári csak két tanús lenne valamikor egy hétköznap), aztán mennénk tovább a lagzira a barátom falujába, Felvidékre és tánc hajnalig.

2014. ápr. 29. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 5-6 esküvőn voltam, az unokanővérem esküvőjén èn voltam a koszorúslány. Nekem az övé tetszett a legjobban. Család, rokonok, barátok, közelebbi ismerősök. Templom utánna egy sportcsarnok 150-200 főnek. Nyáron 6-kor kezdődött és legalább reggel 6-7-ig tartott. Másnap pedig irány a nászút valami egzotikus szigetre.

23N

2014. ápr. 29. 16:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 2 esküvőnk lesz családi okok miatt, az egyik idén nyáron, a másik pedig jövő tavasszal.

Az idein kb.30-an leszünk, polgári esküvő, szűk családi kör, lesz menyasszonyi ruhám, egy A-vonalú szépség. Vintage stílusú lesz minden, fekete-fehér dekoráció, torta, meghívó. Tesóméknál lesz kertben/fedett teraszon a kaja. Megyünk fotózkodni a Margit-szigetre. :)

Jövő tavasszal templomi esküvő, lakodalom, kb. 80 vendég, pasztell színek, tüllös hercegnőruha, koszorúslányok, zenekar, ceremóniamester, nem túl sok játék, fotózás a várban és a Citadellán. :)

2014. ápr. 29. 17:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Tervek vannak, pontosabban elképzelések, amolyan régies lenne, lánykikérés, polgári, templomi és végül a lakodalom.

Tanú is megvan ki lenne, igazából csak egy "apróság" hiányzik a dolgokhoz: A menyasszony. :)

2014. ápr. 30. 00:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Romantikus, elegáns, csipke ruhás esküvőt képzeltem el magamnak, amit májusban szeretnék tartani, de sajnos valószínűleg nyárra fog esni (a család akkor ér rá jobban). Tehát júliusi vagy augusztusi esküvőm lesz (kb 60fő). A polgári szertartást lehet előtte tartanánk meg csak szűk családi körben semmi felhajtással és másnap lenne a templomi szertartás + a fogadás; vagy először a templomi szertartás és utána a vacsora helyszínén (ami rendezvénysátorban lesz), a kerthelyiségben lenne a polgári, de ezt még nem döntöttük el.

Akiket meghívnánk: család, rokonok (közeliek) és a barátok.

A dekor vintage stílusú lesz és a púder színek fognak dominálni(tört fehér, barack, arany, rózsaszín esetleg menta zöld vagy baba kék). Virágokból a bazsarózsa, rózsa, szellőrózsa kombó jön be a legjobban.

4 koszorúslány (a legjobb barátnőim és a jövőbeli sógornőm), nekik hosszú (nem abroncsos), estélyi szerű ruhájuk lesz.

A tanúm vagy az öcsém vagy az unokanővérem lesz.

Ha ügyesen megtudom beszélni, akkor a Wedding Gardenben tartanánk, de szóba jöhet a György villa sátra és a Pannónia Golf Klubb is, ahol szintén egy rendezvénysátrat állíttatnánk fel.

2014. máj. 2. 14:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi a vőlegényemmel szeptemberben házasodunk össze. Barátok ismerősök jönnek a városházára, de az utána tartandó vacsorára csak a szűk család mindkettőnk részéről, ami kb. 40 fő. Nem terveztünk nagy lakodalmat, mert egyikőnk sem szeret táncolni, így vacsora lesz csak, és ebből kifolyólag nem is lesz hajnalig tartó bulizás. 26 N
2014. máj. 5. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!