Játszam meg magam továbbra is vagy bőgjem ki magam minden ilyen alkalommal?
Ha egy magad vagy akkor nyugodtan sírd ki magad. Én nekem azért ennél komolyabb dolognak kell érnie ahhoz hogy sírni tudjak bár amikor olyan szeretet hiányom volt hogy szó szerint beleőrültem amikor már a legjobb lány barátom sem hallgatta meg a problémámat és egy lány sem volt aki egyáltalán adott volna esélyt nekem arra hogy megismerhessem akkor én is legszívesebben órákig bőgtem volna csak hogy jobb legyen de mégsem tettem mert annyira nem éreztem rosszul magam.
Egyszer volt amikor elsírtam magam totál akkor volt még barátnőm, annak oka a teljes kimerültség volt amikor már tényleg annyira túl voltam hajtva a munkahelyemen plusz itthon a szüleim által is értek a feszültségek majd közölték a főnökeim hogy pihenés helyett menjek be dolgozni pontosan akkor amikor legszívesebben a barátnőmmel lettem volna kettesben hogy akkor elkapott a síró görcs főleg akkor fakadtam sírva amikor a barátnőm meglátta hogy teljesen letörtem és akkor hozzámb újt meg átölelt akkor teljesen felszabadultam de jól is esett, kb együtt sírtunk. Ő csak azért mert ő rá mindig rájön ha valaki nagyon kivan és attól ő is elérzékenyül meg ő olyan fajta hogy ha valakinek rossz a kedve mindig megöleli jó szorosan érzékien és hagyja hogy felszabaduljon mert tudja hogy utána jobb lesz ami segített is.
De mivel ő már nincs így nekem sem megy pedig ugyanúgy érnek a feszültségek és hiába akarom elsírni magam nem megy. És mondjuk nem ilyen kis dolgok miatt sírnék így nem is lenne oka r senkinek hogy hülyének nézzenek mert sajnos érnek a feszültségek mindenhol, és már elég sok ez nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!