Mit vesztek, kaptok a 8. os ballagásra?
Figyelt kérdés
Vagy kb mennyiért?2013. jan. 20. 18:02
11/17 anonim válasza:
Vagy nincs valsag gyerekek, vagy meg mindig eron felul koltenek az emberek...
12/17 anonim válasza:
Idén ballagok.. szerintem megkapom a 2. lovam.. (vagy remélem..) ha nem akk. gondolom pénzt.
13/17 anonim válasza:
egy Skoda Octavia-t kaptam.. bevállt, nagyon szép autó, benzint is keveset fogyaszt!
(amúgy csak egy 68.000 Ft-os 10.1" collos egyedileg, rokonom által összeállított 2 ghz-s 1 gb ram-os android 4.1.1 op. rendszeres, 2-2 Mpx kamerás Nvidia Tegra 3.0 vidi kártyásat kaptam... azóta is megvan :):) ccsúúúcs)
15/17 anonim válasza:
Most fogok ballagni, az egyik nagyszülőmtől valószínűleg aranynyakláncot fogok kapni, másoktól pénzt. Anyuéktól ha összejön, akkor egy notebookot/laptopot, mivel kollégiumba készülök (és igazából az ágazathoz sem árt a net). Ha nem lesz rá keret, akkor más apróságokat. Egyébként szerintem elég nagy baromság, hogy a nyolcadikos ballagót így felfújják. Csak pénzkidobás az egységes az egész.
16/17 anonim válasza:
egy virágot sem kaptam,ajándékot se, anyukám adott 20ezer forintot és ennyi volt:)apukámmal meg lementünk a Balcsira.azóta nem voltam nyaralni :') de én ennek is örültem,sose követelőzök több százezres dolgokért
17/17 anonim válasza:
Szerintem virágot mindenképp, és a szüleimtől egy kis pénzt, hogy költsem amire szeretném. Mamámtól és nagynénémtől nem biztos, hogy kapok bármit is, meglátjuk.
Nem számítok nagy összegekre, egyáltalán, nem is várom el. Egy nagyméretű bőröndöt szeretnék venni magamnak (és a tesómnak), hogy ha megyünk a Balatonra, ne azzal a pici bőrönddel kellejen menni, amiben alig férünk el. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!