Anyukák! Mit vesztek az óvónéninek a ballagásra (csoportra gondolok, nem egyedi)?
fotókönyvet (a neten lehet rendelni és összerakni is) kaptak a gyereke fényképeivel (különböző éveikből) és egy csoportkép volt a végén
meg libri utalványt és cserepes virágot
Szia!
Az én fiam is most ballag csütörtökön.
Az egyik anyukával azt találtuk ki,hogy saját kézzel csinálunk valamit,ilyen a 4 év alatt még nem volt.
A made by you boltban vettünk kínáló tálat,kaptunk hozzá festéket is,a másik anyuka is óvónő,csak másik oviba,ő festett a tálakra szép motívumokat és az aljára írta a köszönő üzenetet.Vissza kellett vinni kiégetni,és az lesz az ajándék,plusz 1-1 csokor virág.
Benne vagyok a szülői munkaközösségben,4 éve én szedem a pénzt,és én veszem az ajándékokat,első évben egy drágább fénykép albumot vettünk,a 2.évben avon-os csomagot állítottunk össze,tavaly DM utalványt kaptak egy drágább bobbonnal.
Köszönöm a válaszokat!
Ha van még valami ötletetek, szívesen várom!
Szerintem lehetne venni újság előfizetést is.
Tudnám ajánlani a havonta megjelenő Magyar Teatrum újságot (www.magyarteatrum.hu) - elég olcsó az előfizetése - és mellé még valami fényképes ajándékot. Így egy éven keresztül még tart az előfizetés mindig a gyerekekre tud gondolni az óvónéni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!