Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Mit vesztek az...

Anyukák! Mit vesztek az óvónéninek a ballagásra (csoportra gondolok, nem egyedi)?

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia, anyósom óvónő, egyszer kapott egy faliórát a háttérben volt a csoportja fényképe, annak nagyon örült:) nagyon könnyű megcsinálni is, csak úgy beugrott ahogy elolvastam a kérdésed, gondoltam leírom!
2011. máj. 21. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:

fotókönyvet (a neten lehet rendelni és összerakni is) kaptak a gyereke fényképeivel (különböző éveikből) és egy csoportkép volt a végén

meg libri utalványt és cserepes virágot

2011. máj. 21. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Az én fiam is most ballag csütörtökön.

Az egyik anyukával azt találtuk ki,hogy saját kézzel csinálunk valamit,ilyen a 4 év alatt még nem volt.

A made by you boltban vettünk kínáló tálat,kaptunk hozzá festéket is,a másik anyuka is óvónő,csak másik oviba,ő festett a tálakra szép motívumokat és az aljára írta a köszönő üzenetet.Vissza kellett vinni kiégetni,és az lesz az ajándék,plusz 1-1 csokor virág.

Benne vagyok a szülői munkaközösségben,4 éve én szedem a pénzt,és én veszem az ajándékokat,első évben egy drágább fénykép albumot vettünk,a 2.évben avon-os csomagot állítottunk össze,tavaly DM utalványt kaptak egy drágább bobbonnal.

2011. máj. 22. 07:26
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ha van még valami ötletetek, szívesen várom!

2011. máj. 22. 08:24
 5/7 anonim válasza:

Szerintem lehetne venni újság előfizetést is.

Tudnám ajánlani a havonta megjelenő Magyar Teatrum újságot (www.magyarteatrum.hu) - elég olcsó az előfizetése - és mellé még valami fényképes ajándékot. Így egy éven keresztül még tart az előfizetés mindig a gyerekekre tud gondolni az óvónéni.

2011. máj. 26. 08:21
 6/7 anonim válasza:
Mi készítettünk A4-es méretben "könyvet", egyik oldalon a gyerekek fotója, másik oldalra a gyerekek rajzoltak. Az első oldalt mi készítettük el, felirattal, design matricákkal. Virágot kaptak ezen kívül, cserepest, ami az óvodában maradt.
2011. máj. 26. 09:56
 7/7 anonim válasza:
Ez nem óvoda de, az osztályfőnökünk majd egy fából kifaragott fát kap "életfa" és a leveleire rá lesz írva az osztályába járó gyerekek neve.:)
2011. máj. 27. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!