Általános iskolai ballagásra egy nagyon okos, jó tanuló kisfiúnak milyen idézetet lehet írni az ajándék könyvbe?
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 08:48
1/11 anonim válasza:
Ember küzdj és .......ne bízd el magad.
2/11 anonim válasza:
A barátság aranyfonál, amely könnyen elszakad. Össze lehet ugyan kötni, de a csomó megmarad.
3/11 anonim válasza:
Mindig kövesd azt az utat,
amit a szíved diktál,
de az eszed mutat!
4/11 anonim válasza:
Muszáj idézetet írni?
Szerintem tök csöpögősek, főleg fiúnak. :s Én lány vagyok, mégsem szerettem ezeket soha.
Szerintem (de ez tényleg csak az én véleményem!) sokkal többet ér, ha ráírjátok, hogy gratuláltok, sok szeretettel adjátok ballagására, és aláírjátok mindannyian.
5/11 anonim válasza:
Ja, még annyi, hogy mondjuk, amit az Első írt, az vicces, úgyhogy nem lenne rossz. :)
6/11 anonim válasza:
Ha valaki annyi bátorságot visz bele az életbe, hogy a világ nem is tudja megtörni, csak úgy, ha megöli, akkor bizony meg is öli. Mert az a mi sorsunk, hogy az élet megtörjön minket, de néha éppen azon a ponton leszünk erősek, ahol legjobban megtört az élet. De akit megtörni nem bír, azt megöli a világ. Részrehajlás nélkül öli meg őket, a jókat és nemeslelkűeket és bátrakat egyformán.
7/11 anonim válasza:
Weöres Sándor-idézet, szerintem nagyon találó és kifejező:
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
10/11 anonim válasza:
Én egy angol nyelvűt ajánlanék.
Így szól: Stay hungry, stay foolish!
Azaz marad mindíg éhes a tudásra és közben egy picit őrült is, hogy a tudásod minnél jobban tudd alkalmazni! Angolul szerintem rövidebb és szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!