Színeket, betűket, számokat tanító játékokat keresek kétéves kisfiúnak. Tudtok ilyeneket?
Ezt nézd meg! Unokaöcsémnek nagyon bejött! És szerintem is remek készségfejlesztő. Lányomnak is ilyet fogok venni, bár ő még 4 hónapos, így nekünk ez még nagyon-nagyon korai :]]
Lehet ez tul babas, mert a kisfiam 6 honapos volt amikor ajandekba kapta de o ezzel tanulta meg a szineket. Jelenleg 22 honapos es ezt a 4 szint kulon tudja valasztani. Tehat a zold targyakat a zold dobozba pakolja, a kekeket a kekbe stb. Eleg sokat jatszott vele de amint irtam lehet ennel komolyabb dolog kene. Sajnos a nevet nem tudom mert kulfoldon elunk de itt sima babaknak valo szin szortirozonak hivjak es baba boltban lehet venni:
Lehet kapni formasat is amivel a haromszoget, negyzetett stb. lehet tanulni:
Szinten bababoltba mi vettunk 1-tol 10-ig szamolni tanulo conzerveket. Ezekba a konzerhez hasonlo dobozokba vannak kulombozo etelek termeszetesen muanyagbol. :) Pl. 1 alma a masik dobozba 2 uborka... aztan a legvegen 10 repa. Szinek szerint is vannak es szamolnni is lehet oket. Kisfiam ezzel is szeret jatszani de meg hamar megunja az 5-ig jutunk el vele:
nezz korul hatha bababoltba otthon is megtalalhato.
1. vagyok.
2 - 2,5 éves volt azt hiszem, amikor ezt kapta. Egész jól elvolt vele. Hamar megértette, hogy mit kell csinálni. Tesóm amúgy is mindent elmagyaráz neki, tehát hamar belejött a játékba.
Egyébként 2 éves volt, mikor memória játékoztunk. Hihetetlen gyorsan elvert benne. :D
Kedves 11:21! Nagyon tetszenek, de sajna itthon nem találok ilyesmit. Ti nem jártok Mo-n a közeljövőben? :) Elhozhatnád én meg fizetném!!!! :) Sőt találtam még egy tök jót, de persze nálunk ilyen sem kapható. http://www.youtube.com/watch?v=_w-4nTiAaJM
A fenti kérdésemet halálosan komolyan gondoltam!!!! :) Kösziiii!!!!!!!!!!!
Az enyém két és fél évesen ismerte a betűket. (Azért, mert nem akart beszélni, nekiálltam végső kétségbeesésemben hangokat tanítani neki.)
Autós újságokat nézegettünk, és mutogatott a betűkre, autók márkáját és színét is hozzámondtam és magától megtanulta. Aztán jöttek a rendszámtáblák. Az utcai feliratokat is el szokta szavalni.
ha megtalálod, mi érdekli, ahhoz tudod kötni a betűtanulást.
Otthon sima mágnestáblánk van, amire lehet firkálni, a számokat és betűket is szereti, kéri, hogy rajzoljak neki betűket. Egyébként nem kell erőltetni, nem minden gyereket érdekel ennyi idős korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!