3 éves kisfiúnak milyen jó képességfejlesztőt tudtok ajánlani? Amihez kis kézügyesség is kell?
pötyi (azok a gombaformájú kis tüskék amit egy táblába kell beletenni)
különböző kirakók amit meg fa hengerekre kell rátenni.
ha szeret építeni akkor legót állatokkal, ággyal...stb
Nekem 3 éves lányom van...
-Vettem Mikulásra kreatív boltban egy csomó dolgot, amit lehet festeni, szinezni, rajzolni, ragasztani, gipszelni, stb.
-BambinoLük -öt kap karácsonyra
-Társasokat
-könyveket
Bambino lük kirakókészlet és füzetek hozzá. Kézügyességet ugyan éppen olyan nagyon nem fejleszti, de ha vele rakatod ki a a kis négyzeteket akkor ügyesedik a finommotorikája is. nagyon szuper dolog, egyaránt használom fejlesztéshez, de otthon is. belinkelek egy oldalt ahol olvashatsz róla, de nézzél szét a piacon, hogy honnan érdemes megrendeleni, van ahol csomagot veszel és úgy sokkal előnyösebb árban.
fakopáncs honlapja, rengeteg játék van
pl. fűzőcske, kirakó
Először méressétek föl a Korai Fejlesztő Központban, kb 3 óra alatt 4, hozzáértő szakember játékos formában, tudományos igénnyel vizsgálja.
Azután tartsátok be amit mondanak.
Kb 9000Ft, de nekünk ngyon megérte, hogy kihoztak a frászból, h. gyermekünk még nem beszél 2,4 évesen.
Azóta már el sem tudom halgattatni, volt mindez két éve.
Keress rá, én csak ajánlani tudom.
off
hogy jön ide a korai fejlesztő központ, amikor a kérdező csak játékot szeretne venni a fiának?
on
fakopáncs oldal tényleg jó!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!