Jó ajándék 2. szülinapra a Fisher Price tanuló kutyus?
Az enyémek már rég nem játszottak ilyenekkel két évesen...
Építőjáték, lego duplo, ha lány, valami babás, ha fiú, valami autós dolog
gyurmázókészlet, kerti játékok, homokozó játék, stb
A hivatalos ajánlásában azt írják, hogy 6-36 hónaposoknak. Tudom, hogy ezt már meg szokták venni fél éves babának, csak én soha nem értem, hogy mit tud kezdeni egy akkora gyerek ezekkel a játékokkal. Mert jó, esetleg még meg is tudja nyomni, még örül is neki, de hogy nem ismétli utána a szavakat és nem énekel vele az biztos. Nem beszélve azokról, amik az ABC-t tanítják. Hát, az még szerintem oviban is felesleges.
Annyira nem vagyok oda ezért a kutyusért, csak gondoltam megkérdezem, mert szerintem kb. 2 évesen tud vele együtt énekelni. De mindegy, nem valószínű, hogy kap ilyet.
Azért köszönöm a válaszokat!
HA már mindenképpen Fischer Price játékot akarsz inkább a tanuló szék egy 2 évesnek, bár én azt is inkább a kislányom 1 éves szülinapjára szánom.
Viszont én a helyedbe inkább venném meg a Playscool-os porszívót vagy vennék neki bármilyen háztartási kelléket (persze játékot, mert már minden félét lehet kapni nagyon szuperek vannak) vagy nem tudom mennyit szánsz rá de én 2 éves kora körülre akarom megvenni a babakonyhát.
Abban igazad van hogy a fél éves gyerek csak nyomkodja de nem érti mire jó, viszont egy 2 éves gyereknek elvileg már unalmas vagyis míg újdonság nem, de 1-2 nap alatt megunja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!