Mit tegyek, hogy ne idegeskedjek?
mély levegő,kis pálinka
csináltál már ilyet?
próbáld gondolatban kizárni magad körül azt a sok embert:)
szerintem a szöveget vidd magaddal, legyen bátran a kezedben, ha az megnyugtat és bármikor belenézhetsz:) ha a tanár nem engedné, mond hogy nagyon kell, mert így van nyugodt:)
Én is így voltam vele, nálam az volt a szitu, hogy évelején (9.be jöttem) új suli, új minden, az egész iskola előtt kellett énekelnem.. Soha nem énekeltem egyedül ennyi ember előtt.. Minden bajom volt, először semmi énekhang nem jött ki a torkomon, annyira remegett a hangom.. Mostanra már mosolygok az egészen, mert tudom, hogy én csináltam jól és azért engem választottak, mert senki nem tudta.volna ilyen jól csinálni! Gondolj te is erre!! :)
Sok sikert!
(Ha tudod, hogy szorongós vagy, miért vállaltad el?)
Először is ne pánikolj! Voltaképpen semmi okod nincs arra, hogy ideges légy, hisz nem múlik ezen semmi. Kiállsz a tömeg elé, elmondasz egy szöveget, ennyi. Nincs miért idegeskedni. Ha pedig tényleg leblokkolsz, mondd azt, hogy rosszul lettél.
Gondolj arra, hogy holnap ilyenkor már túl leszel rajta!
Szerintem (ha még lesz időd), akkor nyomtasd ki a szöveget egy kis papírra, amit el tudsz rejteni a kezedben. Így ha elakadsz, akkor lesz segítséged.
Vegyél be egy lesz@rom-tablettát:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!