Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek, ogy ne idegeskedje...

Mit tegyek, ogy ne idegeskedjek ennyire a dolgokon?

Figyelt kérdés

Feltettem már egy hasonló kérdést.:)

Régen, olyan nyolcadikos koromban tetszett egy fiú. MIatta négy hónapon át minden hétköznap hánytam, vagy otthon, vagy az iskolában. Ha nem éreztem idegesnek magamat, akkor is.

Fekleléseknél mindig sírhatnékom van, stb.

Most lett egy barátom, mikor vele találkoztam iskolában majdnem rosszul lettem, rohantam is ki a mosdóba.

Étvágyatalan vagyok ha randi van.

És holnap átfogok hozzá menni SZilveszterezni. Ott lesznek a szülei, legjobb barátja, stb. És megfog csókolni. Annyira stresszes vagyok, hogy aludni nem fogok bírni, nincs étvágyam, alig eszem, mit csináljak? Mivel tudnám magamat hatásosan megnyugtatni egy nap alatt?

2011. dec. 30. 20:20
 1/3 A kérdező kommentje:
hogy*
2011. dec. 30. 20:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy megfog csókolni? És ha nem? A csók szinte semmi, csukd be a szemed és ösztönösen menni fog. Amúgy lehet meg sem csókol és te itt idegeskedsz. Járj sportolni az megerősít, önbizalmat ad, lemegy rólad a stressz. Én is csak sokára jöttem rá, hogy a sport nagyon fontos.
2011. dec. 30. 20:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Onnan gondolom, hogy már többször próbálta, és a stressz miatt mindig elrontom.

És célozgatott is rá.:) 100%, hogy megtörténik.

Igazad van jó ötlet, de az egy nap alatt is "meglátszik"?

2011. dec. 30. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!