Mit tegyek, hogy ne idegeskedjek annyira?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A napokban lesz egy fellépésem,amit nem utasíthattam vissza...rettentő idegeskedős típus vagyok,régebben írattam fel egy nem annyira erős nyugtatót is,mert ha csak belegondolok,hogy mindenki engem néz elkezdek remegni ,de nagyon. Attól félek,hogy rosszul leszek vagy nem is tudom. Kérlek szépen,adjatok valami tanácsot amivel enyhíthetem az idegeskedésemet! Előre is nagyon köszönöm.17L2012. ápr. 10. 19:43
1/10 anonim válasza:
Mondd le a fellépést.
Ha nem akarod, akkor meg ezzel jár. Ez a normális érzelmi reakció, nem kell ám tömködni magadba a gyógyszert.
2/10 anonim válasza:
Légző gyakorlat. Keress ilyet a neten, idegesség ellen. Amúgy, pont nekem is ez a problémám. Én 30 ember előtt fogok vizsgázni, tételhúzás felkészülési idő nincs, mondhatod. :D Szörnyen félek. Én is remegek, elvékonyodik a hangom, jaj nekem.
3/10 anonim válasza:
amikor nekem volt egy "fellépésem" én alig vártam, hogy megmutathassam magam!
nem értem akik izgulnak,miért vállalnak be ilyen dolgokat.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 2. válaszoló,sok sikert kívánok! :) Nem utasíthattam vissza az ajánlatot,egyszeri alkalom illetve elég "nemes" cél miatt történik a fellépésem. Felkértek és nem tehettem meg,hogy nemet mondok. A pénz is jól jön,illetve ahogy említettem jótékony célt szolgál a dolog.
2012. ápr. 10. 19:57
5/10 anonim válasza:
Megtehetted, hogy nemet mondasz. Fenyegettek? Ismerd be, hogy várod, hogy szerepelj, nincs abban semmi szégyelnivaló.
6/10 anonim válasza:
Csak úgy győzheted le, ha egyre több fellépést, nyilvános szereplést vállalsz. Természetesen eszed ágába ne jusson lemondani. Azzal nem oldasz meg semmit.
7/10 anonim válasza:
nézz végig rajtuk, és képzeld el őket olyan helyzetben, ami neked nevetséges. én szadomazo cuccot szoktam használni, annyira röhelyes számomra sok ember benne, h utána arra kell ügyelnem, nehogy hangosan felröhögjek
ha megvan a belső röhögés, megváltozik az izomzatod, légzésed, oldódsz
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért várnám,amikor rettegek az egésztől. nem mondom le,remélhetőleg sikeresen túl leszek rajta. Utolsó,nagyon köszönöm az ötletet,szerintem befog válni:D Tényleg nagyon köszi. :)
2012. ápr. 10. 22:10
9/10 anonim válasza:
Legyél nagyon biztos a dolgodban. Ne csak véld, hogy tudod, amivel fellépsz, de nagyon tudjad.
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Sikerült! Mindenféle őrült dologra gondoltam miközben ott álltam a színpadon és bár izgultam,de túl éltem. :)
2012. ápr. 12. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!