Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Ballgason mennyi pénzt lehet...

Ballgason mennyi pénzt lehet összeszedni?

Figyelt kérdés
Én most fogok érettségizni, a húgom pedig általánosból fog ballagni. Kb. mennyi pénzt fogunk összeszedni együtt? Külön-külön is örömmel fogadok válaszokat. Van egy "álmunk" amihez kéne pénz. És milyen rokonokat illik ilyenkor meghívni? Az nem fura, ha csak távolabbi rokont hívok meg, mert vele jobban vagyok, mint a közelebbivel?
2021. aug. 27. 21:09
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
77%
Ja, hogy ilyen kis pénzéhes pi..a vagy. Akkor megérdemelnéd, hogy semmit ne kapj. Alázat, na azt viszont tanulhatnál bőséggel..
2021. aug. 28. 13:36
 32/42 anonim válasza:
86%
Egyébként meg miért is te hívod meg a rokonokat? Tán te fizeted a ballagási kaját és minden költséget? A távolabbiaknak több pénzük van,gondolom ezért őket akarod hívni.
2021. aug. 28. 13:39
 33/42 anonim ***** válasza:
86%

Nem is értem, hogy miért kéne azért bármit is adni, hogy valaki elvégezte az iskolát.

Magadnak tanulsz. Az lesz a jutalmad, hogy jobb lehetőségeid lesznek az életben, vagy legalábbis a minimális követelményeket teljesítetted, ami ma már szinte bármilyen munkához kell...

2021. aug. 28. 14:32
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Én és az osztálytársaim egy-egy csokor rózsát kaptunk. Pénz fel sem merült, vagy bármiféle ajándék.
2021. aug. 28. 16:25
 35/42 A kérdező kommentje:
Csak mondom 3!! hónapot dolgoztam a nyáron. Ilettve még hétfőn meg kedden tudok még egész naposan dolgozni, utána csak délutániban. Köszönöm minden nem degradáló választ. A pénz amit gyűjtöttem másra kellett.
2021. aug. 28. 16:26
 36/42 anonim ***** válasza:
92%
Ennyi erőből miért nem kértek közösen egy tvt karácsonyra? Érdekes vagy,nem ez kellene H legyen az első gondolat H mennyi lóvét kapsz stb stb. Szanalom.
2021. aug. 28. 18:14
 37/42 A kérdező kommentje:
Saját pénzből szeretném megvenni aminek egy részéért megdolgoztam, másik részét pedig ajándékba kaptam. Így jobban magaménak érezném.
2021. aug. 28. 21:58
 38/42 anonim ***** válasza:
84%

Nekem 20000 Ft gyűlt össze általános iskolain, középiskolai még nem volt (és remélem nem is lesz, bőven elég ha a bizonyítványokat odaadják és mehetünk, nem kell ennek felhajtás), de az sem lenne sokkal több.

Az hogy kit illik, és kit nem az családfüggő. Akivel jóban vagy azt úgyis hívod, aki közeli azt is illik, de ha nem, így járt.

Egyik osztálytársam hasonló cékokkal indult neki a ballagásnak, mindenkit meghívott, akit csak tudott, hogy több pénzt kapjon. Nem jött össze, mert végül nem lehetett ott senki, csak a ballagók és a tanárok, így erről tapasztalatot nem tudok mondani.

2021. aug. 28. 22:40
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Általánosban (2004) összesen 20.000 ft értékben kaptam ajándékot, ebből kb. 15.000 volt készpénz.

Gimnázium (2009) után kb. ugyanennyi.

Örültem, hogy befejeztem a legkevésbé sem az érdekelt, hogy mennyi pénzem lesz főleg hogy nyaranta napszámba jártam.

2021. aug. 28. 23:31
 40/42 anonim ***** válasza:
77%

Általánosban nem kaptam semennyit.

Érettségi után viszont én több, mint 500.000 forintot kaptam.

Szüleim-keresztanyám-nagybátyám-2 nagyszülő.

2021. aug. 29. 07:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!