Ballgason mennyi pénzt lehet összeszedni?
Nem is értem, hogy miért kéne azért bármit is adni, hogy valaki elvégezte az iskolát.
Magadnak tanulsz. Az lesz a jutalmad, hogy jobb lehetőségeid lesznek az életben, vagy legalábbis a minimális követelményeket teljesítetted, ami ma már szinte bármilyen munkához kell...
Nekem 20000 Ft gyűlt össze általános iskolain, középiskolai még nem volt (és remélem nem is lesz, bőven elég ha a bizonyítványokat odaadják és mehetünk, nem kell ennek felhajtás), de az sem lenne sokkal több.
Az hogy kit illik, és kit nem az családfüggő. Akivel jóban vagy azt úgyis hívod, aki közeli azt is illik, de ha nem, így járt.
Egyik osztálytársam hasonló cékokkal indult neki a ballagásnak, mindenkit meghívott, akit csak tudott, hogy több pénzt kapjon. Nem jött össze, mert végül nem lehetett ott senki, csak a ballagók és a tanárok, így erről tapasztalatot nem tudok mondani.
Általánosban (2004) összesen 20.000 ft értékben kaptam ajándékot, ebből kb. 15.000 volt készpénz.
Gimnázium (2009) után kb. ugyanennyi.
Örültem, hogy befejeztem a legkevésbé sem az érdekelt, hogy mennyi pénzem lesz főleg hogy nyaranta napszámba jártam.
Általánosban nem kaptam semennyit.
Érettségi után viszont én több, mint 500.000 forintot kaptam.
Szüleim-keresztanyám-nagybátyám-2 nagyszülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!