Ballgason mennyi pénzt lehet összeszedni?
Figyelt kérdés
Én most fogok érettségizni, a húgom pedig általánosból fog ballagni. Kb. mennyi pénzt fogunk összeszedni együtt? Külön-külön is örömmel fogadok válaszokat. Van egy "álmunk" amihez kéne pénz. És milyen rokonokat illik ilyenkor meghívni? Az nem fura, ha csak távolabbi rokont hívok meg, mert vele jobban vagyok, mint a közelebbivel?2021. aug. 27. 21:09
21/42 anonim válasza:
Te ismered őket, nem mi. 0 ft és a csillagos ég között bármi.
22/42 anonim válasza:
Én egyik ballagásomra sem kaptam közvetlenül pénzt. Virágot, lufit, könyvet, kisebb ajándéktárgyakat adott a szűk család. Illetve az ünnepi evést, amit utána tartottunk. Mi nagyobb összegeket - ahogy utalt is rá más is - lagzikor szoktunk adni.
23/42 anonim válasza:
A mi családunkban ékszert adtak, de ez kb 20 éve volt.
24/42 anonim válasza:
Saját fiaim ballagását általános iskola csak csokor meg 2-3 ezer Ft akkor ennyire telt és mivel csak mi szülök voltunk ott,anyukám beteges nem tudott eljönni és kevés nyugdíja így ő egy dicséreten kívül nem adott semmit.
Fiaim még sem morogtak hogy kevés a pénz amit kaptak.
Nem is számolgaták kitöl mennyit kaphatnak.
25/42 A kérdező kommentje:
Én általános iskolás ballagásra olyan 70k körül kaptam. Fogalmam sem volt, hogy kitől kaptam mit/mennyit, de természetesen örültem mindennek, mert nagyon szeretem a meglepetéseket. :)
2021. aug. 28. 08:34
26/42 anonim válasza:
És ha a családodnak már nincsenek olyan jó anyagi körülményei, hogy pénzt kapj? Akkor mi lesz?
27/42 A kérdező kommentje:
Remek felvetés, de nincs gond :). Gondolom, hogyha idén nyáron felújítottunk+kétszer repülünk nem lehet gond ennyit kifizetni, tekintve, hogy az még 10 hónap.
2021. aug. 28. 09:37
28/42 anonim válasza:
Hát ha igaz is a kérdés nem csak az embereket akarod hergelni, örülj neki, hogy a szüleid nem látják, mert szerintem elszörnyednének, hogy a gyerekükből milyen anyagias valamit sikerült " nevelniük ".
29/42 anonim válasza:
Egy hónapot dolgoztál volna a nyáron, meglett volna a pénz a tv-re, és nem kéne arra várnod majdnem egy évet hogy majd mások összedobják rá neked a pénzt.
30/42 anonim válasza:
Undorító a gondolkodásod egyébként. Lehet kőkeményen spóroltak a nyaralásra meg a felújításra évekig. Tényleg megérdemelnéd hogy ne kapj pénzt.
Utolsó! Igazad van, de a kisasszony családjának nincs anyagi gondja állítása szerint, miért kellett volna dolgoznia? Ment a zöld kéz neked, nagyon igazad van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!