Miért kell a nagymamát is megköszönteni anyák napján?
Figyelt kérdés
Édesanyákat a gyerekek persze, hogy felköszöntik, de nagymamát miért? Miért kell, hogy a 2 éves kisgyerek felköszöntse a mamáját? Ez miért nem csak az édesanyáknak szól?2013. máj. 2. 16:28
21/22 A kérdező kommentje:
Kedves 20-as!Igen ez igy szerintem is helyénvaló! Úgy gondolom, hogy mikor nekem is lesz kisgyerköcöm akkor javasolni fogom neki, hogy tartsunk nagymamák napját, és biztosan ünnepeljük az apukáját is!
2013. máj. 2. 18:32
22/22 anonim válasza:
Hát én sosem köszöntöttem fel a nagymamám, pedig imádtam mindig is. Viszont szerintem ilyenkor mindenki a saját anyukáját köszöntse fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!