Miért kell a nagymamát is megköszönteni anyák napján?
Figyelt kérdés
Édesanyákat a gyerekek persze, hogy felköszöntik, de nagymamát miért? Miért kell, hogy a 2 éves kisgyerek felköszöntse a mamáját? Ez miért nem csak az édesanyáknak szól?2013. máj. 2. 16:28
1/22 anonim válasza:
Nem kell, csak illik. Semmi nem kötelező. Különben a te két éves gyerekednek a mamája a te édesanyád, vagy a férjedé. A nagymamáknak meg a legnagyobb öröm, ha az unoka köszönti fel őket. Ez neked teher? Vagy miért merült fel benned ez a kérdés?
3/22 anonim válasza:
A kérdezö csak a miértekre kíváncsi, semmit nem írt, ami arra utalna, hogy neki teher lenne mindez.
5/22 anonim válasza:
Egyetertek az elsovel. Miert faj neked, hogy a nagyit is felkoszontik? O is edesanya. Majdn egyszer te is nagymama leszel (ha no vagy), s hatalmas orom lesz, ha a 2 eves kisunokad odatotyog a kezeben egy kikiriccsel vagy orgonaval, s selypitos kis hangjan mondja: Boldog anyak napjat mama!
6/22 anonim válasza:
Majd ha nagymama leszel, jussanak eszedbe ezek a sorok.
Én még az egyébként gyermektelen nagynénémet is megköszöntöm, mert az eddigi 36 évem alatt nagyo sokat kaptam tőle, anyagi és nem anyagi értelemben egyaránt.
8/22 anonim válasza:
Nálunk nem szokás, mindenki a saját anyukáját köszönti csak fel. Viszont megértem, ha a nagymama annyira belefolyik a gyereknevelésbe, akkor felköszöntik, mint pótanyukát.
Hallottam már arról, hogy a mama megsértődött, hogy őt nem köszöntötte fel az unoka...'anyák napján'
10/22 anonim válasza:
Édesanya: az a nő, akinek az ember az életét köszönheti, ha ő nem lett volna, akkor mi sem lennénk
Nagymama: ugyanez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!