Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mi volt a leggázabb ajándék...

Mi volt a leggázabb ajándék amit kaptál?

Figyelt kérdés
Én egyszer kaptam egy doboz teát ami kivolt nyitva és lejárt a szavatossága.

2019. jún. 13. 14:55
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
92%
Szívecskés párna photoshoppolt képekkel, amiken együtt vagyunk a csajjal, pedig meg sem történtek a képen szereplő események....
2019. jún. 14. 10:03
 32/54 anonim ***** válasza:
58%
#1: az már akkor is ciki volt, amikor te adtad xD
2019. jún. 14. 10:04
 33/54 anonim válasza:
94%
Párom egyik (nem vérszerinti) rokonától fém nejlonzacskó tartót.
2019. jún. 14. 10:43
 34/54 anonim ***** válasza:
86%
Huh, az a koncertes durva. Nem csodálom,hogy nem beszélsz az illetővel..
2019. jún. 14. 21:52
 35/54 anonim ***** válasza:
23%
Nem emlekszem ilyenre.
2019. jún. 15. 11:09
 36/54 anonim ***** válasza:
94%

Én szerencsére csak 13 évesen osztálykarácsonyra egy rém büdös parfümöt zoknival és egy azévi naptárral, ami ugye kemény 2 hétig volt még használható 😂 de legalább cuki cicák voltak benne. Illetve bár kicsit kései, de aranyos gesztus volt, mikor szüleim német ügyfelei adtak nekem 11. születésnapom alkalmából egy németül beszélő Fisher Price kutyust :) (apukám nagyon lelkes, de kezdő némettanuló volt és szerinte félremondhatta a számot vagy 11 hónapost mondott a 11 éves helyett)

Anyukám kapott nagymamámtól ruhát. S/M-es méret, anyukám 90 kg. Apukám kapott nagyon puccos férfifésűt, miközben nagyrészt kopasz. Illetve van egy-két könyv, ami sanszos, hogy évek óta kering a családban:)

2019. jún. 15. 13:41
 37/54 anonim ***** válasza:
93%

Használt ruha, ami kétszer akkora volt, mint én.

Lejárt szavatosságú, kifehéredett csoki, bonbon.

2019. jún. 15. 14:03
 38/54 anonim ***** válasza:
63%

Néhány rokonoktól kapott lejárt csokit és fura szagú tusfürdőt leszámítva szerencsére nem kaptam gáz ajándékokat.

Mindig azt kapom, amire épp vágyom, egyrészt mert a család jól ismer, másrészt meg azért, mert elmondom, mit szeretnék. Mondjuk ezek nem épp hagyományos ajándékok, például kaptam már lószőrkefét és olajos halat is karácsonyra, és mindkettőnek nagyon örültem :)

2019. jún. 15. 14:23
 39/54 anonim ***** válasza:
92%
(Gondolom) a padlásról előkotort ősrégi, havonta előfizethető gyerek kézműves-dekor ötlet gyűjtemény 18 évesen karácsonyra azzal indokolva, hogy “Biztos találok benne nagyon jó ötleteket.” úgy, hogy a lapjai összeragadtak, elszakadtak, néhol még retkes is volt + az unokatestvéreim összekevert maradék gyöngyei az eredeti “retró”, már szintén szétfoszló és szakadozó csomagolásában.
2019. jún. 15. 15:07
 40/54 anonim válasza:
76%
A srác, aki tetszett félrehívott, hogy szeretné átadni a szülinapi ajándékom. Én persze nagyban szabadkozom, hogy nem kellett volna, közben meg szuggerálom, hogy hol dugdossa, mert nem látok nála semmit...majd elkezd szavalni valami közhelyes zagyvaságot. Mit ne mondjak, nem jöttünk össze.
2019. jún. 15. 15:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!