Mi volt a leggázabb ajándék amit kaptál?
Anyós és sógornő szokott remekelni, gyakran a saját megunt ruháikat adják oda. Mondjuk van hogy egész jó, de pl. nemrég egy lyukas ruhát kaptam sógornőmtől.
Lejárt csokit én is kapok, bár anyós kb. mindenkinek olyat ad, a munkahelyén őt is mindig majdnem lejárt csokikkal szórják meg, ő pedig továbbadja.
Az unokaöcsém az apjától olyan macit kapott, amit a pasinak az új nője adott, szíves-lávos. :D
Más gáz most nem jut eszembe, pedig biztos volt.
Tudom, hogy ajándék lónak ne nézd.... De pl férjemmel 10 éve vagyunk együtt, évekkel ezelőtt mondtuk, hogy nálunk a virág, csoki és pia nem játszik, mert nem esszük meg, nem isszuk meg, ránk rohad stb.
MINDEN családi alkalomra ezeket kapjuk, mellé a fejmosást/kiselőadást, hogy ne rohadjon meg a virág, ízlett-e a pia, miért vittem be a munkahelyemre a csokit a többieknek...
Kaptam egy bugyit.
Ezzel még nem lenne semmi gond, szoktam tőlük, de csipkés, rózsaszín darab volt, "sugar baby" felirattal.
14 voltam :D És amúgy nem szerettem a csipkét.
Nagynéném és nagymamám nemhogy az angol szlenget és hasonló dolgokat nem értik, de angolul sem tudnak.
Megpróbálták értelmezni, és úgy gondolták, hogy "aranyos kislány" vagy valami hasonló lehet a jelentése, és hát milyen cuki vagyok, és hát fehérnemű mindig kell, meglátták és megvették.
Mondjuk már csak poénból is hordtam egy ideig, de próbáltam nem elröhögni magam, amikor kibontották - olyan reménykedő arcuk volt, hogy tetszik-e, örülök-e neki :DDD
Nemrég elmondtam nekik hogy mit jelent, hát azt a röhögést kár hogy nem hallottátok :))) Ketten háromfelé gurultak a nevetéstől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!