Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mellplasztika Karácsonyra? Ez...

Mellplasztika Karácsonyra? Ez túl extrém kérés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérlek Titeket, ne menjünk bele abba, hogy "természetesen vagy szép", "nem jók a nagy mellek", vagy hogy ettől majd plasztika-függő leszek.

C-s melleket akarok és közel 21 évesen kétlem, hogy valamilyen csoda folytán elkezdenének nőni. Ezért döntöttem a műtét mellett.

De egy szülő hogy fogadja, ha a lánya azzal áll elé, hogy karácsonyi ajándékként új ciciket akar?

(Az anyagi része nem gond, ha mondjuk úgy élnénk, hogy hétről hétre, és gondok okozna a rezsifizetés is, akkor meg sem fordulna ilyen a fejemben.)

2016. nov. 5. 12:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nem túl ízléses ilyet kérni karácsonyral szülőktől.

Ha saját pénzből megcsináltatod, az nyilván a te dolgod, de így eléggé gáz.

Amúgy sose értettem hogy ez a mellnagyobbítás mire jó. Nekem "A" kosaras a cicim és rettegek attól, hogy szülés után nagyobb lesz. Illetve akik nagyobbítanak rögtön 2 kosárral szoktak nem elég a normál méret sosem.

A C szerintem már bőven hatalmas.

2016. nov. 5. 21:38
 22/26 anonim ***** válasza:
91%
Biztos nem mennék bele. Ha valami olyan extrém hibád lenne, ami miatt megérteném, hogy nem érzed jól magad a bőrödben, talán megengedném, de ezt kizárt. Te a saját pénzedből fizesd ki magadnak, ha nagyon akarod.
2016. nov. 6. 12:20
 23/26 anonim ***** válasza:
90%
Ha 21 éves vagy és meg akarod műttetni a melleidet, akkor keresd meg az árát, és ne karácsonyra akard kikövetelni valakitől. Ez így van jól.
2016. nov. 8. 14:56
 24/26 anonim ***** válasza:
Igen. Én is meg akarom műttetni, mert olyan lapos vagyok, mint egy palacsinta, de nem várnám el a szüleimtől, hogy kifizessenek alsó hangon 1 mellió Ft-ot, pedig megtehetnék, de nem fogadnám el.
2016. dec. 3. 15:41
 25/26 anonim ***** válasza:
88%
Hihetetlen, hogy az embereknek van egy kis pénzük, máris ilyesmikre költik. Annyi pénzért én naponta elmondom neked, hogy jó csöcseid vannak.
2016. dec. 3. 16:52
 26/26 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy sok fiúnak bejön a kis mell :):) Nem kell azért csináltatnod nagyobbat... Szerintem a plasztika mell rondább, inkább legyen kicsi, de nem plasztikázott nagy. :)
2016. dec. 3. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!