Mellplasztika Karácsonyra? Ez túl extrém kérés?
Sziasztok!
Kérlek Titeket, ne menjünk bele abba, hogy "természetesen vagy szép", "nem jók a nagy mellek", vagy hogy ettől majd plasztika-függő leszek.
C-s melleket akarok és közel 21 évesen kétlem, hogy valamilyen csoda folytán elkezdenének nőni. Ezért döntöttem a műtét mellett.
De egy szülő hogy fogadja, ha a lánya azzal áll elé, hogy karácsonyi ajándékként új ciciket akar?
(Az anyagi része nem gond, ha mondjuk úgy élnénk, hogy hétről hétre, és gondok okozna a rezsifizetés is, akkor meg sem fordulna ilyen a fejemben.)
Ha tudom, hogy nem érzi jól magát a bőrében illetve emiatt sokat szekálták és önbizalom hiányos, akkor befizetném.
Előtte azért konzultálék egy pszichológussal vagy valakivel hogy tényleg kihat a lelki világára ez és nem csak brahiból akarja ezt.
Egyébként nem kérhetsz akármekkora ciciket. Ha természetes hatást szeretnél elérni(ez lenne egyébként a legjobb) akkor annak van egy korlátja, hogy ne repedjen fel a bőr stb. A műtét után meg célszerű évente egy ultrahangot vagy egy mr-t csináltatni, hogy minden rendben van-e az implantátummal.
Hát az önbizalomhiány távol áll tőlem, de jobban érezném magam, ha a melleim olyanok lennének, amilyet szeretnék.
Nem akarok amúgy annyira hatalmasat, szóval nem az a célom, hogy mindenki rácsodálkozzon, hogy "Úristen, mekkorák!".
Szerintem az afrikai éhezők sorsa nem az én méreteimtől függ.
21 évesen még mindig hátrányban vagy a melled miatt? :O
Nekem mindig is nagy melleim voltak (vagyis amikor már elkezdtek nőni :D) szóval nem tudom, mit érzel, de szerintem ha veled egykorú fiúkkal szeretnél járni és nem a 14-15 évesekkel, akik szerint csak az nő akinek hatalmasak a mellei és kicsúfolják azt, akinek C-s méret alatt van, akkor nem értelek. A fiúk 21 év körül már érettek annyira, hogy tetszeni fog nekik a melled akkor is, ha aprócska, meg eleve a fiúknak fontosabb az, hogy vékony legyen a lány, minthogy nagymellű. Ezért elfogadják a kis melleket is, hiszen a vékonysággal jár.
Meg más fogása van egy szilikonnak mint egy természetesnek. :/
Remélem a műtéti kockázatokkal is tisztában vagy.....ez ugye nem életet mentő műtét, se nem az életminőséget jobbá tevő beavatkozás.
Tudnék mesélni....
Üdv.egy eü-i dolgozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!