Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mellplasztika Karácsonyra? Ez...

Mellplasztika Karácsonyra? Ez túl extrém kérés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérlek Titeket, ne menjünk bele abba, hogy "természetesen vagy szép", "nem jók a nagy mellek", vagy hogy ettől majd plasztika-függő leszek.

C-s melleket akarok és közel 21 évesen kétlem, hogy valamilyen csoda folytán elkezdenének nőni. Ezért döntöttem a műtét mellett.

De egy szülő hogy fogadja, ha a lánya azzal áll elé, hogy karácsonyi ajándékként új ciciket akar?

(Az anyagi része nem gond, ha mondjuk úgy élnénk, hogy hétről hétre, és gondok okozna a rezsifizetés is, akkor meg sem fordulna ilyen a fejemben.)

2016. nov. 5. 12:36
1 2 3
 11/26 Snorri válasza:
91%
Nem támogatnám, mivel nem tartom helyesnek, hogy hiúság miatt kés alá feküdjön egy egészséges, fiatal lány. Szomorú lennék, hogy ettől érezné jobban magát, és aggódnék, mert ez csak a kezdet. Műtét után, ha nincs szövődmény rájön, hogy nem lett több, és értékesebb az élete, így kitalál mást
2016. nov. 5. 13:35
 12/26 anonim ***** válasza:
92%
Nem fizetném ki, értelmetlennek tartom.
2016. nov. 5. 13:35
 13/26 anonim ***** válasza:
93%
Én nemet mondanék. Felnőtt nő vagy, spórold össze az árát magadnak. Ha tanulsz, ott a diákmunka. Ne anyucitól várd el.
2016. nov. 5. 13:39
 14/26 anonim ***** válasza:
98%
Ha csak azért szeretnéd, hogy jobban érezd magad, de egyébként semmilyen hátrányt nem szenvedsz és az önbizalmad is rendben van, akkor nem fizetném ki. Ha később is szeretnéd, megcsináltatnád magadnak a saját pénzedből.
2016. nov. 5. 13:56
 15/26 anonim ***** válasza:
97%

Inkább tanuld meg szeretni önmagad! Nekem is mikroszkópikus cicijeim vannak, de a világ összes pénzéért sem mondanék le a kényelmes hason alvásról!

Egyébként nem extrém a kérésed, ha jól álltok anyagilag, hanem pofátlan😀 Ha valamilyen egészségmegőrző műtétre kellene pénz, akkor az nem is lenne kérdés...

2016. nov. 5. 13:58
 16/26 anonim ***** válasza:
19%
ha szoptatsz nagyon nagyok lesznek. ess hát teherbe:D
2016. nov. 5. 14:14
 17/26 anonim ***** válasza:
80%
Persze hogy kifizetném, minden vágyam, hogy a lányom szexuálisan vonzóbb legyen a kîvánós férfiak körében első ránézésre is. Mi lenne jobb alkalom, mint Karácsony, a béke és a szeretet ünnepe erre...
2016. nov. 5. 14:25
 18/26 ...wait for it... válasza:
100%
Egész nyugottan csináltasd meg, aztán majd mindenkinek mutogasd meg aki megkérdezi: ,,mit kaptál karácsonyra?"
2016. nov. 5. 15:02
 19/26 anonim válasza:
74%
Most mekkora a mellméreted?
2016. nov. 5. 16:58
 20/26 anonim válasza:
98%
Én sem fizetném ki. Ha annyira akarod, dolgozz meg érte. A te tested, azt csinálsz, amit akarsz. Én személy szerint azon az állásponton vagyok, ha TÉNYLEG csak magad miatt plasztikáztatsz és ÉSSZEL csinálod, és jobban érzed magad tőle csináltasd meg, de ne az én pénzemből. Ha TÉNYLEG olyan fontos neked, hajlandó vagy áldozatot hozni, és akár egy nehezebb egyetem mellett is mellékállást vállalni, ha meg nem akkor nem akarod eléggé, tehát nincs értelme a műtétnek. Egy műtét MINDIG kockázatos már az altatás miatt is, pláne ha valami idegen anyagot ültetnek a testbe. Te magad mondtad, hogy jó anyagi körülmények közt éltek, tehát semmi nem akadályoz meg a spórolásban! Véleményem szerint, ha elég érettnek tarod magad egy ilyen kockázat vállalásához,akkor elég érett vagy a munkához és/vagy spóroláshoz is!
2016. nov. 5. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!