Miért nem örülnek sokan, ha kozmetikumot kapnak a rokonoktól ünnepekre?
Karácsonyra, születésnapra...
Sokan itt a tusfürdőt meg a sampont úgy állítják be, hogy vacak, személytelen ajándék, holott ez az, amire mindig szükség van.
Én idén karácsonyra mindenhonnan kozmetikumot kaptam, a tusfürdőtől az arckrémig, mégis nagyon örülök neki, mert legalább fél évig nem kell ilyesmire költeni (éppenséggel nem olcsó).
Mit adjon akkor mégis szegény nagymama, vagy esetleg távolabbi rokon, aki mindenképp valami hasznosat akar?
#23: Nem olyan. Bizonyos olcsó, de iszonyúan erős s nem finom illatú tusfürdővel mit kezdjek? De egy zacskó csavar az mindig kell. Én nő vagyok, de ez tökmindegy, én nagyon örülnék egy nagy zacskó változatos méretű csavarnak, amennyiben rendesen beférnének a saját rekeszükbe. Mert amúgy nem az igazi, a páromnak is megmondom, hogy 4 centis csavar kell (ma fogyott el, sokat barkácsolok), 20-30 darab, többet ne.
Én két embertől kaptam ajándékot, mindkettő közeli rokon :) Tusfürdő mindkét esetben volt, az egyiknél csak az plusz pénz. Minőségi cucc, minden használatkor melegen gondolok eme közeli, de sajna térben távoli rokonomra.
A másik esetben 3, ebből 2 nem annyira jó tusfürdő volt sok más mellett (általában fantasztikusan jó ajándékokat kapok, ami tovább növeli a problémát, hogy én szinte soha, senkinek nem adok ajándékot, mert ötletem nincs és nem fogok bénázni, anyámmal volt elég malőr. kicsit speckó sütiket vittem). El tudom használni azért valamire, de tusfürdőnek a csodásat fogom használni, mmmm.
Kidobni utálok dolgokat, így teljesen használhatatlan ajándékokat nagyon nem szeretnék kapni. A semmi teljesen megfelel.
Nem. Egyféle csavart kapsz, és én választom ki, milyet.
Lehet, hogy olyat adok, amilyet az egész háztartásban nem tudsz sehol használni.
34 es, én erről beszéltem, amit te írsz, és mégis nulla pontot adtak az okosak... Pedig ha olyat adsz amit tudod, a másik tutira használ, és örül neki, akkor miért lenne bunkóság?? akkor az egy tök jó dolog.
Nekem pl elég spéci hajam van, javarészt fodrászkellékesben tudok csak cuccot rá szerezni. Én örülök neki, ha kapok rá vmit. Egyszerűbb az életem tőle, és bírom a jó cuccokat.
Én minden ajándéknak szoktam örülni, még ezeknek is, pedig nem nagyon használok bolti kozmetikumokat, még a dezodoromat is magamnak készítem. Lehet pofátlanság, de ha ilyesmit kapok, azt vagy továbbajándékozom, vagy eladom. A legritkább esetben használom el, mert sajnos a legtöbb bolti cuccra érzékeny a bőröm.
De amúgy pont a fentiek miatt azt is megértem, aki nem örül ezeknek, mert tényleg arról van szó, hogy a legtöbb embernek megvannak a saját bevált termékei, és nyilván egy olyan rokon, akit jó ha évente 2-szer látsz, nem tudja, mi van a fürdőszobádban, tehát nagy valószínűséggel nem találja el, hogy mit szoktál használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!