Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Miért nem örülnek sokan, ha...

Miért nem örülnek sokan, ha kozmetikumot kapnak a rokonoktól ünnepekre?

Figyelt kérdés

Karácsonyra, születésnapra...

Sokan itt a tusfürdőt meg a sampont úgy állítják be, hogy vacak, személytelen ajándék, holott ez az, amire mindig szükség van.

Én idén karácsonyra mindenhonnan kozmetikumot kaptam, a tusfürdőtől az arckrémig, mégis nagyon örülök neki, mert legalább fél évig nem kell ilyesmire költeni (éppenséggel nem olcsó).

Mit adjon akkor mégis szegény nagymama, vagy esetleg távolabbi rokon, aki mindenképp valami hasznosat akar?

2016. jan. 3. 12:30
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod mit használ, akkor tényleg nem érdemes ilyet venni. Persze, mindig van rá szükség, de egy nem a bőrtipusának megfelelő kozmetikum inkább csak árt. Vagy igen nagy eséllyel a kukában végzi.
2016. jan. 3. 13:27
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
én is úgy gondolom,hogy egy tusfürdő és egy sampon nem olyan nagy összeg, már 300 forintért is lehet venni. szóval kb mindenki meg tudja venni magának.akkor legalább olyat vesz az ember ami az ő bőrtípusára van, aminek tetszik az illata stb.
2016. jan. 3. 13:32
 13/36 anonim válasza:
78%

Nem tudok örülni, mikor kapok egy szatyor avonos, akciós kencét, amikre egytől egyig allergiás vagyok. Megy a kukába.

Pl. meg lehet kérdezni minek örülne az ember.

2016. jan. 3. 13:54
 14/36 anonim ***** válasza:
84%

# 7

Nem tudom miért pontoztak le, de igazad van.

Nekem eléggé durva ekcémám van, fizikai fájdalom parfümös szappannal kezet mosni.

Mondjuk az én környezetemben ezt tudják, és nagy nehezen elfogadták, nem is adnak ilyen dolgokat ajándékba.

2016. jan. 3. 13:56
 15/36 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom, én örülnék annak is, ha ilyeneket kapnák. Lehet, hogy nem mindenki szereti az ilyen dolgokat.
2016. jan. 3. 14:37
 16/36 anonim ***** válasza:
14-es: a 7-es vagyok, a pontozással nem foglalkozom, de köszi, hogy megerösíted, amit gondoltam.
2016. jan. 3. 14:40
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Vécépapírra is mindig szükség van, mégsem hiszem, hogy szívesen kapnád karácsonyi ajándéknak! Nem vacak ajándék a kozmetikum, mert tényleg kell naponta, viszont személytelen éppen ezért, mert bárkinek bármikor adható, semmi személyre szóló nincs benne. Ha már ilyet ajándékoz valaki, legalább azt megtehetné, hogy az illető személyiségéhez igazítja a dolgot, pl. olyan tusfürdőt vesz, amit tudja, hogy használ. Én pl. nem használok bizonyos illatú tusfürdőket és ezt minden rokon tudja, mégis azzal szoktak meglepni karácsonyra. Kapásból megy a szemétbe vagy a "továbbadom majd valaki másnak ajándékként" kosárba.
2016. jan. 3. 15:03
 18/36 anonim ***** válasza:
81%
Jajj, falnak tudok menni az ilyenektől. Még pár éve kaptam egy ilyen illatgyertya/fürdősó/mittudoménmi ajándékcsomagot. Nem élek ilyenekkel, szóval továbbadtam valakinek. Idén visszaért hozzám! Azt hittem meghalok a röhögéstől.
2016. jan. 3. 15:11
 19/36 anonim válasza:
91%

Én szoktam ilyet kapni és örülök neki.Általában azt is megkérdezik milyen márka? Samponnál,tusfürdőnél ez mindegy,arcra való dolgoknál nem,ott megmondom.

Én szeretek ilyesmit kapni mert hasznos,herótom a díszektől vannak,vagy a lakberendezési tárgyaktól,azokat magam szeretem kiválasztani.

2016. jan. 3. 15:39
 20/36 anonim ***** válasza:
79%

én azért nem örülök ilyennek, mert nem tudok vele mit kezdeni

tusfürdőt nem használok, csak kézműves szappant

sampont meg csak egy fajtát, mert az összes többitől viszket a fejem

többi kozmetikumból csak fix 2 márka fix típusú cuccait, mert csak azok váltak be

de az én nagyim legalább tudja, hogy nem kell nekem ajándékot venni :)

de semmi baj nincs vele, ha te örülsz ezeknek

2016. jan. 3. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!