Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Másnak is ennyire lehetetlen...

Másnak is ennyire lehetetlen ajándékot venni az anyukájának?

Figyelt kérdés

Ma van édesanyám szülinapja, holnap köszöntöm fel, és fogalmam sincs mit vegyek neki, pedig hónapok óta agyalok rajta.

Ékszert nem hord, könyvet nincs ideje olvasni, filmeket nem szereti, nincs igazából hobbija. A virágokat szereti csak, de nem tudom, nem akarok minden évben valami cserepes növényt adni neki.

Nektek van ilyen rokonotok? Mit vesztek neki?

2015. márc. 5. 12:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

9-es!!!

(fürödni csak szokott)

Ezen jót nevettem!!! :D

2015. márc. 5. 12:58
 12/21 anonim ***** válasza:
Mit szeret csinálni? Szokott valamit olvasni? Mi az, ami leköti?
2015. márc. 5. 13:00
 13/21 anonim ***** válasza:
Mi egyszer extra ápoló arcmasszázzsal leptük meg Anyut. Általában nincs rá pénze, úgyhogy megdumáltuk a kozmetikussal, ő írt egy ajándékkártyát, és egy virágcsokorral ezt kapta. Nagyon-nagyon örült neki, azóta is emlegeti, pedig már évekkel ezelőtt volt.
2015. márc. 5. 13:10
 14/21 A kérdező kommentje:

Általában reggeltől estig melózik, hazaér, elpakol, készít vacsit, evés, megnézi a barátok köztöt, egy órát-félórát facebookozik, aztán megy aludni. Hétvégén takarít, a növényeit gondozza. Írtam, nem igazán van hobbija, max a kaktuszai meg virágai.

A tusfürdőket nem szereti, baba szappant használ, testápolót meg arckrémet magának rendel mindig ugyanolyat, ilyen "extra" kozmetikumot meg (parfüm, stb) nem használ.

Mondom gondban vagyok vele, ha ilyen egyszerű lenne, nem lenne kérdés :DDD

2015. márc. 5. 13:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Valami ruházati kiegészítő? Kendő, táska, pénztárca, esernyő? Főzni/sütni szeret? Valami ahhoz pl. Tea?
2015. márc. 5. 13:44
 16/21 anonim válasza:
Táska?
2015. márc. 5. 14:13
 17/21 anonim ***** válasza:
Fogjatok össze és vegyetek fel neki egy takarítónőt. Lehet, hogy ha nem kellene azzal töltenie az idejét, kiderülne hogy van hobbija is.
2015. márc. 5. 14:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Lepd meg, takarítsd ki az egész lakást, csinálj neki egy finom ebédet/vacsorát, egy szép csokor virág mellé.
2015. márc. 5. 14:29
 19/21 anonim ***** válasza:
A családban mindenki örülni szokott a jó pénztárcának, mindig fogyóeszköz.
2015. márc. 5. 22:36
 20/21 A kérdező kommentje:

Ugyanazt a tárcát használja sok-sok éve, és imádja :D

Amúgy végül egy faliórát vettem neki, lehet bénán hangzik, de pár napja elromlott a kedvenc órája, hogy szeretne a régi helyett valami szépet, én pedig láttam egyet amin két rajzolt macska van és tudtam hogy tetszene neki (imádja a macskákat), apa meg veszi a virágot. Ez így nagyon béna? :/

2015. márc. 5. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!