Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Másnak is ennyire lehetetlen...

Másnak is ennyire lehetetlen ajándékot venni az anyukájának?

Figyelt kérdés

Ma van édesanyám szülinapja, holnap köszöntöm fel, és fogalmam sincs mit vegyek neki, pedig hónapok óta agyalok rajta.

Ékszert nem hord, könyvet nincs ideje olvasni, filmeket nem szereti, nincs igazából hobbija. A virágokat szereti csak, de nem tudom, nem akarok minden évben valami cserepes növényt adni neki.

Nektek van ilyen rokonotok? Mit vesztek neki?

2015. márc. 5. 12:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Vegyél fűszernövényt.
2015. márc. 5. 12:16
 2/21 anonim válasza:

Én azért megpróbálnék egy csinos-aranyos kis karkötőt,hátha akkor hordani fogja,ha tőled kap valami szépet,kedveset.

Mellé vegyél neki egy hagymás jácintot.

2015. márc. 5. 12:19
 3/21 A kérdező kommentje:

A gyűrűjén meg a kedvenc fülbevalóján kívül semmi ékszert nem hord, soha. Kiskoromban készítettem neki karkötőket (szépeket, nem gagyikat), nem láttam rajta egyszer se.

A fűszernövény nem rossz ötlet, annak hasznát is venné, meg gondozgathatná is.

2015. márc. 5. 12:21
 4/21 anonim ***** válasza:

Na, az enyém kb. ugyanilyen. :D Az enyémnek is most lesz a szülinapja, én natúrkozmetikumokat vettem neki.

Amúgy sminket hord? Egy jó szempillaspirál esetleg, egy BB krém? Vagy egy manikűr készlet?

2015. márc. 5. 12:21
 5/21 A kérdező kommentje:
Semmi sminket nem használ :D
2015. márc. 5. 12:24
 6/21 anonim ***** válasza:
Színházjegy esetleg?
2015. márc. 5. 12:29
 7/21 anonim válasza:
Valami ruhadarabot is vehetsz neki akár egy jó felsőt vagy pulcsit!
2015. márc. 5. 12:30
 8/21 anonim ***** válasza:
Ilyen hirtelen általában valami kis haszontalanságot. De például ha kertészkedik, akkor valószínűleg valami jó felszerelésnek örülne hozzá. Például így tavasszal egy ültetőasztalnak, ha van udvarotok. Ha cserepes virágai vannak, akkor kaspónak, ha kert akkor akár egy vidám mintás gumicsizma is jó ötlet lehet.
2015. márc. 5. 12:32
 9/21 anonim válasza:
valami testápoló, arckrém, tusfürdő csomag ha minden kötél szakad...(fürödni csak szokott)
2015. márc. 5. 12:38
 10/21 anonim ***** válasza:
Parfüm
2015. márc. 5. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!