Mit tegyek? Mar egy oraja sirok.
Szerintem meg épp, hogy ritkán van nagy baj. Azért ismerek én olyat, aki kb. minden edzésén leesett egy évig, mire edzőt váltott, és túlélte minden maradandó nélkül. Én is estem már lóról, soha semmi nagyobb bajom nem lett.
Egyébként meg ne aggódj, légy kitartó és céltudatos. Ha csak a pénzzel van a baj, akkor lehet azt ingyen is csinálni, pl. amikor csak ráérsz, kimész segíteni egy lovardába, vagy valakinek, akinek saját lova van, és cserébe lovaglást kérsz. Ismerek olyat is, aki pl. sehogy se talált olyan lovast a lovára, akiben megbízott volna, ezért a végén ő maga tanított meg valakit a saját lován, és hétvégén az illető lovagolja neki, amikor ő hazamegy (egyetem miatt, hétvégente hazajár). Mondjuk itt az illetőt nem a totál 0-ról tanította meg, de érted a lényeget. Kicsit nőj még, addig tanulj sokat a lovakról, a lovaglásról - a szüleid is látják, hogy komolyan gondolod, és te is sokkal nagyobb elméleti háttérrel, szaktudással tudsz belevágni majd, ha végre megteheted. :)
gondolom a pénz miatt nem mehetsz.
légy türelemmel, egyszer majd felnőtt leszel és akár saját lovad is lehet!
addig pedig próbálj meg valami kis munkát találni, amiből lesz egy kis pénzed és legalább 2 hetente el tudsz menni lovagolni. Lépcsőház takarítás, szórólapozás, gyerek vigyázás, stb. nem tudom mennyi idős vagy, ha még csak 10 éves akkor nyilván ezt is majd csak később tudod csinálni.
Ne félj, eljön az idő, amikor egyedül fogsz vágtázni, akár a saját lovadon.
és ne sírj, nagyon rossz lehet a szüleidnek így is, hogy nem tudják megadni neked, amire igazán vágysz.
de majd te előteremted magadnak! légy türelemmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!