Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Csak ugy 3 órája...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Csak ugy 3 órája sírok reménytelen szerelem miatt. Fiú vagyok.

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 23:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
az még semmi. majd ha évek múlva sem tudod kiheverni, akkor kezdj aggódni. ilyen mindenkivel megesik, majd enyhül.
2011. febr. 1. 23:08
 2/21 anonim ***** válasza:
85%

Én is így vagyok...csak lány.

Hm én már túl vagyok a síros részen.

Amit tehetsz, hogy határozottan eldöntöd mit akarsz, bajlódsz vele? vagy továbblépsz?

Ha pedig megvan a döntés határozottan annak megfelelően cselekedj.

Én úgy döntöttem továbblépek.

Remélem te is helyes döntést hozol(Annyira érzem mit érzel most... :( )

2011. febr. 1. 23:18
 3/21 anonim válasza:
86%
Suit up!
2011. febr. 3. 03:04
 4/21 anonim ***** válasza:

Térj észhez és ne sírj, mert az a gyengeség jele és a lányok nagyon ritka esetekben szeretik a "sírós" palikat.

Ha reménytelen, akkor ne szenvedj tovább, hanem lépj túl rajta és arra gondolj, hogyha a sors nem őt szánta neked, akkor te ennél sokkal jobb csajt fogsz kapni, mint aki után sóvárogsz.

Hidd el, hogy előbb-utóbb biztos kiderült volna benne olyan hiba, ami miatt "kiábrándultál" volna belőle.

Fel a fejjem "fiam" és lépj túl!

2011. febr. 3. 11:16
 5/21 anonim ***** válasza:
84%
Nyugodtan sírjál tovább. Az kell. Komolyan mondom. Életed egyik örök tapasztalata lesz. Ez már megmarad. És az jó.
2011. febr. 3. 21:15
 6/21 anonim ***** válasza:
18%
Pfff, légy férfi...
2011. febr. 4. 04:27
 7/21 anonim ***** válasza:
9%
Utolsóval értek egyet. Nem hiszem el, hogy manapság már mindenkit b*zinak nevelnek... Lehet hogy szereted vagy szeretnéd, térj már észhez! Attól hogy rinyálsz a tiéd lesz a csaj? Rohadtul nem. Inkább dolgozz azon hogy ne legyen reménytelen az a szerelem. Ne higgy azoknak, akik azt mondják sírj, mert az kell. Dehogy! Elmész haverokkal berúgsz, becsajozol vagy ilyenkor kocsikázol, focizol tökmind1 csak ne rinyálj.
2011. febr. 4. 10:49
 8/21 anonim válasza:
ez nagyon fura, pont tegnap ugyanebben az időpontban derült ki, h tetszem egy fiunak, és én (sztem) finoman visszautasítottam, nem nagy a valószínűsége, de, ha te vagy az.Sz.CS, akkor ne sírj, ugyanúgy barátok maradunk, és amit megbeszéltünk, ne feledd!! .: ))
2011. febr. 4. 12:14
 9/21 anonim válasza:

Talán nem szép dolog,de néha még azt is jó tudni,hogy nem csak mi vagyunk egy ilyen nagyon kellemetlen betegségben,hanem más is.

Kispajtás! mélyen együttérzek veled .Hajdanán engem is szorított az a cipő amiben most te jársz.Ha úgy jön a sora ,sírj.Az könnyit. Ez mellett melegen ajánlom: akarj felejteni.Óvakodj a szesztől. Én akko még sort se ittam Aletüllés nem megoldás Több sikert kivánok,mint nekem volt.Azt már csak zárójelben jegyze meg: egy év múlva megtudtam,nem a sírás,de még egy könnyet se érdemelt volna. És még mindig nem tudtam gyűlölni őt.Furcsa valami ez.

2011. febr. 4. 22:32
 10/21 anonim ***** válasza:

MOst kezdek túl lenni egy hasonlón.

Felszedtem pár kilót,és magamba fordultam.Nevettem mindenen,de belül tök üres voltam.A barátaim kérdéseit addig hárítottam,míg elhitték,h minden ok.

Figyelj!

Addig csináld,amíg jól esik.Meg kell gyászolni.Amúgy biztos,h nem lehet helyrehozni?

Ha nem lehet,akkor egy tanács:

Ne görcsölj rá,hogy én most akkoris túl fogok lépni.Egyzserűen próbálj élni(nekem az osztálytársam az ex,hidd el,szenvedtem eleget.)

Remélhetőleg vannak barátaid,akik rángatnak bulizni.

IGAZÁN AKKOR TUDSZ TÚLLÉPNI VALAKIN,HHA MÁR MÁS KERÜL A KÉPBE.

Ez így van.

Fel a fejjel!

Lesz ez még így se!

2011. febr. 4. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!