Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Csak ugy 3 órája sírok reménytelen szerelem miatt. Fiú vagyok.
Szia. Szerintem nem gáz ha sir egy pasi, mert igy kimutatja az érzéseit. Csaj vagyok, és szeretem ha tud sírni egy pasi. De ha nem volt olyan komoly az ismertség vagy csak pár hete ismerted akkor tedd túl magad rajta. Hidd el könnyű lesz.
Van olyan dolog ami fontos az életedben?(a csajon kivül)Ha igen akkor csináld.Ha nincs akkor tűzzél ki magad elé. Pár hét és elfelejted. Remélem...:)
Sokkal hitelesebb az az ember, aki vállalja az érzéseit, mint az, aki megjátsza a faasza gyereket aztán belül tépelődik.
Mit tegyél? Bőgd ki magad és menj el futni. Keményen. Jobb lesz a kedved, garantálom.
Azt nem írtad meg, hogy milyen kapcsolatod volt azzal a lánnyal!
Ez fontos!
Ha még csak kezdődő dologról van szó, akkor könnyebb, mint ha már meglévő kapcsolatról.
HA meglévő kapcsolatról, akkor is gondolkozz el azon, hogy később nem fordulhat-e majd elő ilyen esemény, mint most?!
Érdemes-e erődet és érzelmeidet egy ilyen lányba "befektetned"?
Ha kezdődő kapcsolat, akkor meg azzal a válaszíróval értek egyet, aki azt javasolta, hogy gyorsan keres kapcsolatot, menj társaságba, ahol meghitten is tudsz beszélni, mert ott kibeszélheted magadból és nem vagy egyedül.
Ilyenkor új szerelmi kapcsolat nem jó, mert azért bárki nem jöhet helyette....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!