Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy reménytelen szerelem?
Sziasztok!
Egy 21 éves lány vagyok,aki megtalálta az igaz szerelmet...ez a fiú muszlim.Sok időt töltöttünk együtt...elmentem az ő országába és ő eljött Magyarországra többször.Már 3,5 éve tart a kapcsolatunk.
Nagyon megszerettük egymást,én jobban mint a saját életem.Egyszerűen hozzá fogható fiúval még nem találkoztam!
De az a probléma,hogy elkeztünk beszélgetni a házasságról,és mikor említette a családjának,azt mondták hogy gondolja,egy európaival?:(
Egyszerűen nem tudjuk mit csináljunk,azt mondta nagyon szeret és nem akar elveszíteni,de nem tud mit tenni a családjával.következő hónapban jön hozzám és egyszerűen nem tudom hogy nézzek majd rá.Egyszerűen elmondhatatlan fájdalmat érzek,néha alig tudom abbahagyni a sírást.Az én szüleim nem tiltják a kapcsolatunkat,sőt örülnek,hogy ilyen kedves fiút találtam.
Azt mondta a barátom,hogy találkozhatunk,de nem lehet házasság...Persze ő is szomorú,de nem tudjuk mit tegyünk.
Szerintem ,ha még többet találkozunk jobban fog fájni minden,de szeretjük és nem akarjuk elveszíteni egymást...
Egyszerűen borzalmas helyzet,sosem gondoltam,hogy ez megtörténik.Majd a szívem szakad meg.:'(
Kérlek adjatok tanácsot!Mit tudunk csinálni?
Esetleg volt valaki hasonló helyzetben?
Előre is köszi a válaszokat!
Távkapcsolat...
Igaz szerelem? "Nagyon megszerettük egymást,én jobban mint a saját életem."
Szerintem ez egyáltalán nem nevezhető kapcsolatnak.
Végtelenül naiv vagy. Ráadásul óriási önbizalom-hiányod van.
Köszi a választ.Mellesleg mincs önbizalomhiányom és nem vagyok naív,sőt elég érett nőnek tartom magam.+ nem a távkapcsolatra akartam kitérni.
Ha megkérhetlek normális választ írj,köszi!
Tény, hogy erős a vallásuk iránti hitük. Ebben a helyzetben nem tudsz mit tenni.
Több nejüségről hallottál? Amikor a férjnek több felesége is lehet a vallás szerint. Ha kimennél oda akkor a társadalmi ranglétra legalsó fokán állnál, mert nő vagy.
Európában születtél, nevelkedtél nem biztos, hogy eltudnád fogadni azt az életet.
Reménytelen helyzet.
Nem tud ő eljönni Magyarországra?
A szülei mennyire ismernek téged?
Tudom, hogy ott másak a szokások, de annyi szabadságot adhatnának a fiuknak a szülők, hogy eldönthesse, kit akar feleségül venni.
Én csak abban az esetben szólnék bele a gyerekem kapcsolatába, ha tudnám, hogy a másik fél úgyis csak kihasználja őt, és sosem fogja tudni boldoggá tenni.
Bocsi de eddig hányszor találkoztatok?És a találkozók alkalmával mennyi időt töltöttetek együtt?...
Ez azért nem mellékes információ lenne!
ma 23:42!
Én is erre próbáltam finoman utalni...
22:28-as vagyok.
Van egy ismerősöm, hasonló helyzetben volt. Beleszeretett egy arabba, csak annyi a különbség, hogy ők összeházasodtak. Az esküvő előtt nagyon kedves, megértő, stb. amolyan igazi álompasi. De miután kimondták a boldogító igent, és odaköltöztek a sráchoz (valahova a közel-keletre)...
Fogalmazunk úgy, hogy őt tényleg a vöröskereszt hozta haza (szó szerint).
Jól gondolod meg, nagyon más világ.
Számtalan nőt ismerek, akik itt maradtak egy gyerekkel, mert a faszi inkább visszament.
Tudom, hogy nem tartozik a kérdéshez, meg semmi, de azért vedd kérlek figyelembe. Ne járj úgy, mint az a sok nő, aki "egzotikumra" vágyik.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!