Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel 5 hónapja tartó reménytelen szerelem esetén, mi a vihart lehet tenni?
Ki mint vet, úgy arat.
Ha reménytelen volt, az is marad.
Am sztem te nem reménytelen vagy hanem szerencsétlen!
az 5 hónap alatt hányszor beszéltetek mennyi ideig és miről?
Én négy éve vagyok szerelmes egy srácba. Négy éve amikor elmondták hogy szeretem megutállt. Rá 2 évre megint barátok lettünk. De semmi több. Folyton azt mondta aki rákérdezett h bejövok e neki h nem. Annyira sz@r volt. Minden éjjel sirtam...kb egy hete telefonba bevallotta hogy szeret..annyira hihetetlen volt hisz négy éven keresztül semmi sem történt köztünk. Majd másnap hazakisért,megölelt majd smároltunk. 4 éve erre a pillanatra vártam. Utána keveset smseztünk,mert a csók után másnap mentem a tengerre. 3 nap múlva megyek haza..remélem olyan lesz mint az utolsó nap...
Na de ezzel azt akartam hogy nem fogsz tudni kiszeretni belőle ahogy én sem tudtam..csodák történhetnek..nekem is sikerült,higyj benne hogy egyszer a tiéd lesz..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!