Mit csináljak? Fél órája sírok
Most voltam fodrásznál. Az emberek eddig se tartottak szépek, a de mostmár ha meglátnak az új hajammal tuti zacskót húzhatok a fejemre. a Frufrum nagyon rövid lett, iszonyatosan áll, ha hátracsatolom még rosszabb.
HAllottam a Revalid kapszuláról, hogy gyorsabban nő tőle a haj. Kinek mennyi idő alatt vált be? Mennyit nőtt tőle a hajatokat?
ásik kérdésem, hogy azt írja h gomba esetén nemszabad haszálni, nekem viszont körömgombám va. Mi történik, ha égis beveszem? Kérlek segítsetek, muszáj, hogy megnőjön a hajam, így suliba tuti nem mehetek.
A Revalid kapszula 3 hónap után kezd hatni. Szóval iskola kezdésig igazából semmi változást nem tudsz eszközölni a hajadon. :(
Tudom, hogy az elrontott frizura milyen rossz érzés, de hidd el, mindenkivel megesett már. Nincsen ebben semmi katasztrófa, vissza fog az nőni.
Addig egy dolgot tehetsz. Kitalálsz magadnak valami jó feltűzést, hátratűzést. Csatokkal, hajpántokkal. Biztos lehet vele kezdeni valamit.
Ne légy elkeseredve, biztos tudsz neki valamit kezdeni.
Csatolgasd, hajsütővassal próbálgasd, mosd meg :D azután is változni fog, szárítsd be valahogy.
Szia :)
Először is ne sírj, mert attól nem lesz jobb :)
Nekem is elrontották régebben a hajam, tanultam belőle, és fodrászt váltottam! Nem is tudom, én az ilyen gyógyszerekben nem bízom..
Most mondhatnám, hogy ne foglalkozz a többiekkel, a lényeg, hogy te fogadd el önmagad :) .. nem tudom, hogy mennyire fogadnád meg a tanácsom :))
Köszia válaszokat:)
Tudom, hogy nem szabad sírni, de eddig se tartottak egy szépségnek, és végre elfogadtam magamat(évekbe tellett) erre, kb a szememig érőre kértem a frufrut, erre a vége a szemem fölött van. NAgyon rosszul áll, nagyon. Képet nem szeretnék kitenni. Igen tudom, hogy elkell fogadnom magamat, csak így nehéz, nem akarom azt se, hogy lecsúnyázzanak. Egyszerűen hiába tűzöm el, az még rosszabb, nincs megoldás, olya mintha zsíros lenne a vége kettéáll, nagyon rossz...
Nekem is rontották már el így a hajamat. Hátracsatolni meg nem is tudtam, olyan rövidre vágta le.
Folyamatosan vasaltam, így kicsit hosszabbnak tűnt, de mást nem tudtam csinálni, csak várni.
Ne sírj ilyen miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!