Sírok tükörbe nézni, most rögtön meg kell csinálnom, de mit kenjek a hajamra?
A hajam világos barna volt. Rákentem egy Swarzkopf Brillance sötét barna színt, és a hajam ilyen lett:
Talán még ennél is vörösesebb, most azonnal vissza kell csinálnom, de mit kenjek a hajamra? Mit vegyek ilyenkor? Nem tartós hajfestéket, kizárólag bemosót.
egy darabig semmit ne tegyél TE.
hívd fel a fodrászodat, ezen ők tudnak segíteni úgy, hogy az a hajadnak a legkevesebbet ártsa csak.
Ha olyan, mint a képen, az tök jó sztem. :D
Amúgy meg hülye ember ne válogasson, keress egy fodrászt, aki épp dolgozik és beférsz neki, tedd össze a két kezed, hogy találj ilyet. A síelgető fodrászodat úgyis jobban fogja zavarni, hogy így kicsesztél magaddal, minthogy átpártoltál. XD
Otthon tényleg ne kenj már rá semmit, ennél csak rosszabb lesz, meg ugye leglaább a saját hibádból tanulhatnál... :S
Nem vagyok hülye ember. Több mint 15 éve magamnak festem a hajam, én festem a nővéremnek, és a húgomnak is, eddig mindig tökéletes volt. 3 évig vártam, hogy gyógyuljon a hajam, hogy lenőjön a festék, és teljesen lecserélődjön a hajam. Ez alatt a 3 év alatt rengeteg pakolást tettem rá, nem vasaltam, nem göndörítettem, csak vigyáztam. Ez az első festék a három év után amit rákentem, nem én tehetek róla, hogy ilyen lett, úgyhogy ebből a stílusból nem kérek.
Az utolsó előttinek köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!