Milyen módszerekkel, hogyan tudnék "megszépülni" egy hétvége alatt? Változtatni szeretnék, kicsit átalakulni, szebb lenni, mert most még a tükörbe is utálok nézni.
Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 08:42
1/5 anonim válasza:
Szia! Anyagiakkal mi a helyzet? Nem akarok olyan ötleteket ajánlani, amik bizony drágák, de hatásosak, csak még rosszabb lenne a kedved. Én modellkedem, van hogy egy fotózás előtt két nappal szólnak, szóval nekem is van, hogy 1-2-3 nap alatt kell tökéletes formába hozni magam. Ami ingyen van, a léböjtkúra. Víz és szűrt leves két napig, a bőröd rendbe teszi, méregtelenít. A másik módszer a drága:)
2/5 anonim válasza:
vagy esetleg sminkeld ki magad,hajadat vasald ki és engedd le:))
3/5 anonim válasza:
Kedves Első! Engem érdekelne a drágább módszer,megosztanád velem? Köszi :)
4/5 anonim válasza:
Amúgy nekem az is sokszor meghozza az önbizalmam, hogy ha 1 napot vagy pár órát csak magamra szánok. Tehát habfürdő:D ápoltság az egész test+arc+haj.. akk pakolások hajra, arcra, körmök rendbe tétele, stb.
5/5 anonim válasza:
Első vagyok. A drágább megoldás egy olyan gép, ahova befekszel 40 percre, (Alpha led oxy light spa-az egyetlen hely ahol tudom hogy van, ezen a művésznéven fut) és 76 fokon tartja a meleget szinte végig. A pulzus zsírégető tartományban van, és körbefóliáznak, előtte pedig mindenféle jó kis zsírégető krém. Az elvesztett (kiizzadt) víztől látványosan mennek a centik, szóval alkalom előtt kiváló, és a bőr is olyan lesz a krémektől mint a babapopsi:)
Nekem striáim is vannak, azok is szépen halványulnak ilyenkor. Ugye eltüntetni nem lehet, de fontos esemény előtt tökéletes. Ha valakit érdekel hol van, írjon privátot, nem akarok reklámozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!