Milyen ajándékötleteitek vannak fiúnak karácsonyra, évfordulóra?
Az ilyen fotóalbumokkal,meg hasonlókkal minket fiúkat ki lehet kergetni a világból.
Valami komolyabb tisztálkodócsomagnak szerintem örülne,és az kb 3-4 ezer.
21/F
arra gondoltam én is h mennyire lenne jó ötlet az album..szerintem mi lányok jobban örülünk neki...az illatszer csomag nem rossz ötlet
köszönöm az eddigi válaszokat :)
párnára gondoltam az én képemmel ha nem vagyok vele este akkor félig velem tudjon aludni :) de még gyűjtom az ötleteket!
szerintetek ez jó ötlet? :)
bögrére gondoltam de azt majd mmásra hagyom szerintem
köszönöm
Én egyszer egy nagyon szép kinyitható kést (bicskát) vettem, annak volt sikere, és ha jól emlékszem 5000 ft volt a WestEnd-ben.
Amit még elsütöttem: ajándék márkás toll, belegravírozva az évfordulónkkal (ez nem túl nyálas, mert csak számok, de legalább megjegyzi a dátumunkat) :)
"párnára gondoltam az én képemmel ha nem vagyok vele este akkor félig velem tudjon aludni :) "
Ez a másik ,amivel ki lehet minket kergetni a világból. Mi fiúk egyszerűen nem csípjük az ilyen fényképes dolgokat. Ha azt akarod,hogy örüljön az ajándéknak,akkor ne fényképes párnát csináltass,mert ha nem laktok együtt,akkor amikor elmentél tőle,már akkor a szekrény mélyére lesz dobva. Aztán majd akkor veszi elő maximum amikor mész megint hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!