Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen ajándékötleteitek...

Milyen ajándékötleteitek vannak fiúnak karácsonyra, évfordulóra?

Figyelt kérdés

2014. okt. 31. 15:55
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
nem nagyon drágára gondoltam kb 5000-ig.
2014. okt. 31. 15:58
 2/12 anonim válasza:
süss neki valami vagy készíts fotó albumot rólatok, vegyél hajzselét :),
2014. okt. 31. 16:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Hány éves ?
2014. nov. 1. 20:20
 4/12 A kérdező kommentje:
18 éves (én is)
2014. nov. 1. 22:22
 5/12 anonim ***** válasza:

Az ilyen fotóalbumokkal,meg hasonlókkal minket fiúkat ki lehet kergetni a világból.

Valami komolyabb tisztálkodócsomagnak szerintem örülne,és az kb 3-4 ezer.

21/F

2014. nov. 2. 11:17
 6/12 A kérdező kommentje:

arra gondoltam én is h mennyire lenne jó ötlet az album..szerintem mi lányok jobban örülünk neki...az illatszer csomag nem rossz ötlet

köszönöm az eddigi válaszokat :)

2014. nov. 3. 12:21
 7/12 Batman professzor válasza:
szerintem egy jópofa bögre jobban ütne, bár nem tudom milyen a stílusa a fiúnak de vagy valamilyen pojénos bögre, vagy valamilyen "szerelmesebbet", de persze a bögre mellé valami mást is, szerintem ne csokit, mert az nem túl mély kapcsolatról ad tanúságot. A fotóalbum nem rossz de szerintem inkább csinálni kéne egy naptárat, rajta a közös képetekkel, ilyet lehet csinálni és csináltatni is. az illatszer se rossz csak nehogy utalásnak vegye a testszagára :)
2014. nov. 4. 19:50
 8/12 A kérdező kommentje:

párnára gondoltam az én képemmel ha nem vagyok vele este akkor félig velem tudjon aludni :) de még gyűjtom az ötleteket!

szerintetek ez jó ötlet? :)

bögrére gondoltam de azt majd mmásra hagyom szerintem

köszönöm

2014. nov. 4. 20:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Én egyszer egy nagyon szép kinyitható kést (bicskát) vettem, annak volt sikere, és ha jól emlékszem 5000 ft volt a WestEnd-ben.

Amit még elsütöttem: ajándék márkás toll, belegravírozva az évfordulónkkal (ez nem túl nyálas, mert csak számok, de legalább megjegyzi a dátumunkat) :)

2014. nov. 9. 02:11
 10/12 anonim ***** válasza:

"párnára gondoltam az én képemmel ha nem vagyok vele este akkor félig velem tudjon aludni :) "

Ez a másik ,amivel ki lehet minket kergetni a világból. Mi fiúk egyszerűen nem csípjük az ilyen fényképes dolgokat. Ha azt akarod,hogy örüljön az ajándéknak,akkor ne fényképes párnát csináltass,mert ha nem laktok együtt,akkor amikor elmentél tőle,már akkor a szekrény mélyére lesz dobva. Aztán majd akkor veszi elő maximum amikor mész megint hozzá.

2014. nov. 9. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!