Névtelen9 kérdése:
Mit vegyek karácsonyra a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Szereti a divatot,a zenét és kreatívkodni is szeret,de nem annyira,mint az előbbieket,még annyi,hogy 13 éves.
13/L
2014. okt. 25. 15:24
1/3 anonim válasza:
szerintem lepd meg valami csinos kis ékszerrel:) (fülbevaló, karkötő) ha szereti a kreatív dolgokat, készíts neki egy pólót:) (pl.veszel egy fehér pólót, levágod az ujját, [esetleg mélyen kivágottra] és fess rá valamit vagy írj rá szöveget..)
ha lustább vagy akkor csináltass neki egy pólót, amit telerakhatsz közös képekkel..én tavaly ezt ajándékoztam és nagyon nagy sikere volt. ha esetleg sportol valamit akkor irattasd a versenyszámát a hátára:)
ha ezen ötletek egyike sem tetszett akkor vegyél neki bögrét vagy kiegészítőt:)
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötleteket:)!Valószínüleg a pólót meg fogom neki csináltatni:)
2014. okt. 26. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!