SOS! Mit vegyek a barátnőmnek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Karácsonyi húzás volt nálunk és én a legjobb barátnőmet húztam. PÉNTEKRE kell ajándékot venni és 1000 FT A MAX AMIT KÖLTHETÜNK RÁ. Amit tudni kell róla, hogy: imádja a vámpírnaplókat, a kutyáját (máltai selyemszörű).. ömm.. szereti a helyes pasikat (?) XD és hát nem tudom.. rólam pedig h ügyes vok rajzolásban és ez szerintem az ajándékhoz jól jön mert rajzolok neki hozzá de szeretnék venni valamit hozzá. Elena nyakláncára gondoltam de megrendelni nem tudom mert nem jönne meg és még drága is. Valakinek nincs olyan nyaklánca? Bele kellene férnie 1000 Ft-ba úgy h mellé még csokit is kell venni. HELP! Valaki?2013. dec. 16. 15:42
1/2 anonim válasza:
vegyél neki ékszereket, vagy fényképes párnát/bögrét, vagy az is jó, ha a saját kezeddel készítesz valamit. én egyszer a legjobb barátnőmnek egy albumot csináltam. összefűztem kartonlapokat, és közös fényképeket raktam bele. nagyon tetszett neki! :)
2/2 anonim válasza:
Én most a barátnőmtől egy közös képet be kereteztetve kaptam nagyon tetszett!!! De az ékszer se rossz ötlet + parfüm szerintem az is tetszene neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!