Milyen jó ajándékötleteitek lennének karácsonyra szülőknek?
Én édesanyámnak órát szeretnék, esetleg táskát, olyan mai hiányzik neki.Egy könyvet is kap szülinapjára mert Karácsony elött van, egy szakácskönyvet melyben karácsonyi ételek receptei vannak , nagyon szép.Nagyon jó értékes könyvek vannak, és olyan ajándék ami mindig megmarad és mindig értékes.Édesapám nagyon szereti a teákat, neki pl Mikulásta egy elég drága angol teát vettem.
A testvérednek vehetsz pénztárcát, karórát ilyesmit.
Egy gyapju derekaljat, parnat, gyapju papucsot, nem tudom hogy ennyi penz mire lenne elegendo, de gyapju dolgok nagyon jok. Ha aruhazban veszed meg a gyapju ajandekot, ott olcsobb, mint kisebb uzletekben. Nem 200000 Ft-os gyapju dolgokra gondolok persze.
Vagy vegyel nekik parfumot, persze igazit. Azt mindenki szereti, es azert egy szep parfum szerintem nem snassz. Mert ha mindenuk megvan, felesleges porfogot nem erdemes venni.
Ha az első unokájuk lesz, akkor esetleg valami, ami a babához kapcsolódik, és régi is, pl egy régi bölcső arra az esetre, amikor ők vigyáznak majd a babára.
( [link] ) De a bölcső csak egy ötlet, nekem ez jutott eszembe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!