Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékötleteitek vannak karácsonyra fiúnak?
19:05
3 hónapja vannak együtt,nem 3 éve.Karóra?Ing?Parfüm?
Persze,inget és parfümöt lehet találni egész olcsón is,na de karóra?!?!
Kérdező: Én a helyedben inkább valami személyesebbet vennék,nem ilyet,hogy borotva,ing,felső..stb..
Persze most nem azt mondom,hogy nyomtass rózsaszín szív alakú párnára közös képet, de ha még a "plüssállat" dolgot nem lőtted el,akkor szerintem az is tökéletes.:)
Mi is 3 hónapja voltunk együtt a barátommal,mikor jött a Karácsony.Mivel a születésnapom előtte volt(kaptam tőle egy plüssmacit,mert gyűjtöm őket),ezért egy nyakláncot kaptam tőle.Én viszont még előtte nem adtam neki ajándékot,ezért vettem neki egy puha plüsscicát,mert mindig cicának hív.
Vagy ha ékszeres,akkor vehetsz neki karkötőt vagy nyakláncot.
Na meg vehetsz neki karórát is akár,de azért jó ha tudod,hogy milyen az ő anyagi helyzetük,mert ha te még meg is engedheted magadnak,ő biztosan kellemetlenül érezné magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!