Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit kérjek karácsonyra?

Mit kérjek karácsonyra?

Figyelt kérdés
11-éves vagyok fiu és max 20000 ft

2014. okt. 30. 08:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem vágysz semmire, akkor semmit. Mond meg a szüleidnek, hogy köszi anyu, köszi apu, nem vágyom semmire, bárminek örülni fogok.
2014. okt. 30. 09:47
 2/4 A kérdező kommentje:
ha nem tudsz értelmes választ irni akkor ne is irj
2014. okt. 31. 11:00
 3/4 anonim válasza:

Már meg ne haragudj, de miért nem volt "normális" az első válasz? Teljesen korrekt, ha nem vágysz semmire, akkor ne kérj semmit...vagy mond nekik, hogy jelenleg semmi nincs amit szeretnél, és majd inkább évközbe, vagy máskor szeretnéd megkapni, ha kinézel valamit...

amúgy legót vagy óvszert, nem ismerünk :D

2014. nov. 1. 00:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Teljesen normális volt az első válasz -_-"

Amúgy: zenelejátszó, CD, KÖNYV, parfüm, számítógépes játék... Válogass ezek közül. Bocsi, ha nem jók, de 12 éves lány vagyok szóval nem nagyon tudom minek örülnél... És amúgy tényleg, ha annyira nem jut eszedbe semmi mondd, hogy most nem kérsz semmit, vagy hogy döntsenek ők, neked mindegy...

2014. nov. 1. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!