Nem vagyok elkénysztetet.13/L Szerintetek mit kérjek karácsonyra?
Anyától már csak úgy megkérdeztem hogy mit kapok karácsonyra azt mondta hogy nem tudja lehet hogy pénze se lesz rá nagyon...
Nem dől a lé nem vagyok elkényesztetett....
Van telefonom érintős de sz*r nem kapok meg mindent sőt!!
Telefonom: vodafone 547i van aki ismeri tudja hogy nagyon alap de már 3.5 éve megvan...
Nincs saját gépem se tablet se semmi... könyvek van töb száz darab úgyhogy könyv nem kell ruhákból annyi van hogy nem fér el a szekrényben,csizmát nem akarok karácsonyra mert azt így is úgy is kapnák szal azt ne írjátok!
Tabletban gondolkodtam csak 19.000 ft a legolcsóbb és net nem lenne rajta csak szimpla játékok...arra meg nagyon nincs szükségem...mert a bátyáim csak hétvégén vannak itthon (3-an vagyunk) és hétköznap anyuval osztozunk a gépen és szimplán játszani ide tudok ülni a géphez is!
Táskám is van jó sok szal az sem kell...
Segítsetek légyszives hogy mit kérhetnék 10.000-alatt legyen jóval köszönöm!
Szerintetek mit kérjek?
A véleményem nem írom le, mert úgysem értenéd, észt meg nem, tudsz kérni, így hát kérj gyertyát, díszpárnát, köntöst, papucsot, karórát, nyakláncot, hajvasalót ...
Te tudod már mit adsz anyukádnak és a bátyáidnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!