Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek ezzel túlzásba esek?

Szerintetek ezzel túlzásba esek?

Figyelt kérdés

A barátomnak szervezni szeretnék egy három napos kirándulást születésnapja alkalmából. Ekkor én fizetném a szállást, egy ebédet és egy vacsorát egy étteremben, fürdőbelépőt.

Azért tettem fel ezt a kérdést, mert barátom szerint tavaly is túlzásba estem (egy Timex órát kapott kb 16ezer forint volt), de èvközben 2-3x meghívott étterembe, ha moziba megyünk fizeti a jegyemet. Tehát nagyon sok mindent fizet nekem.. Ezzel szeretném megköszönni neki.

2014. ápr. 22. 16:10
 1/2 anonim válasza:
Engem karácsonyi ajándék gyanánt vitt el a párom wellnessbe. Általában ő fizet, mert kevésbé állok jól (= nagyon szarul) viszont hangoztatom is neki, hogy legalább akkor hagyja nekem, ha állni tudok ezt-azt. Mikor megtudtam, hogy ez az ajándék, tök örültem, de persze nem engedtem, hogy mindent ő álljon közben. Végül az lett, hogy a szállást, és ott is kaját ő fizette, én viszont az uda-vissza utat álltam, meg még valamit, már nem emlékszem, szóval legalább egy kicsit hozzáadtam. Szóval szerintem a szállást intézheted, vigyél is magaddal annyi pénzt, hogy a többit is állni tudd, de bízd rá, ha állni akarja pl az ebédet v a vacsit, had fizesse. Amúgy meg mondhatod neki, hogy ez közös élmény, közös ajándék kettőtöknek, nem túlzás, a hangsúly tényleg az ÉLMÉNYen van :) Esetleg ha kicsit fenn akad rajta, mond neki, hogy számítsa ezt bele a kövi évfordulós ajándékába :P
2014. ápr. 26. 13:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a részletes választ! :D Én is így vagyok vele. Nagyon nem tudok annyi pénzt költeni. ;)
2014. ápr. 26. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!