Karácsonykor lesz a születésnapom és úgy nem szeretem, h nekem együtt kell ünnepelnem ezt a két ünnepet. Olyan kiszúrásnak érzem a sorstól. Van még valaki így ezzel?
Hát figyelj, az még rosszabb, ha karácsony van, születésnapod van és ráadásul Ádámnak vagy Évának hívnak.
Én szeptemberi születésű vagyok, novemberben a névnapom, és decemberben a karácsony.
4-es válaszoló, azért a te "beosztásod" klasszisokkal jobb..amúgy szerencsére nem vagyok Éva, bár nagyanyám állítólag akarta volna..:/
És nem az anyagiasság miatt mondom főként - bár ha te is azt látnád, h mondjuk a testvéred pl többet kap szülinapjára csak azért mert ő nem karácsonyi nem tudom hogy esne neked - hanem a fő bajom vele az, h kb mindenki elfelejti, ha eszükbe is jut vmi ilyesmit mondanak, h: Boldog karácsonyt, ja és neked még boldog szülinapot is (úgy mellékesen), szülinapi partit sem tarthatok, tortám se volt soha..és még sorolhatnám...
Kislányom 20-án született. Ő még nem tudja( 3 éves), hogy ez nem jó. Mert pl. szüleim is örülnek neki, hogy " egy kosszal" le van tudva mindkettő... :( Nemcsak az ajándékok miatt, de pl. neki nem lesz szülinapi bulija, szülinapi ajándékok, stb, mert nagyon húzós az év vége.. :( Bár tavaly kapott egy tortát, de sem idő, sem az anyagiak nem olyanok, hogy külön lehessen ünnepelgetni...
Ráadásul neki decemberben van a névnapja is, mikulás előtt :(
Rokonságukban van aki karácsonykor született, gyerekkorában mindig pár nappal utána ünnepelték meg neki, a karácsonyt külön tartották. Szerintem egy jó megoldás! Így a szülinapos érzi, hogy az az ő napja.
Van rokonunk, aki Szilveszterkor született, Szilveszter a keresztneve is. Ő imádja, hogy nagy bulikkal ünneplik a születés és neve napját! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!