Mit tegyek? Elegem van, hogy mindig nekem kell a saját szülinapomon tortát sütni, és főzöcskézni! Engem miért nem lep meg senki sem? Más nő is így van ezzel?
A 2. hozzászóló véleményét osztom!
bocs, az előbbiért.
Drágám!
Mégis mit vársz egy olyan férfitól, aki focizik?
A válasz pedig engem mindig felköszönt a saját anyukám, a férjem meghalt most élettársam van, ő is felköszönt. A gyerek még egyedül nem vásárol, csak puszit ad.
Tortát nem sütök, a felköszöntés a lényeg legalább egy szál virággal.
Mondhatod esetleg a férjednek, hogy szerinted azok a házaspárok élnek szépen ahol a nőt a szülinapján legalább egy szál virággal felköszöntik és a nő nem dolgozza agyon magát ezen a napon is. Ahol nem így tesz a férfi, ott a férfi egy bunkó. Talán eljut ez így az agyáig, bár egy focirajongótól nem tudom mit vársz nem egy értelmiségi, akinek volt gyerekszobája.
Nálunk is ugyan ez a helyzet, de ez engem nem zavar. Amúgy sem szeretem ünnepelni magam viszont örülök, ha a családom jól érzi magát.
Viszont mi lenne, ha megbeszélnéd a férjeddel, hogy ezen a napon menjetek el étterembe, ez lenne a Te ajándékod.
Nem kellene készülni sem, csak szépen felöltözni.
Mond meg neki nyugodtan a férfiak nagyon esetlenek ilyen esetben.
1-es, nincs igazad. Még jó, hogy az ember készül a szerettei szülinapjára!
teljes joggal elvárható - lenne - hogy ezt viszonozzák neki!
Hát, kérdező, kicsit hasonló az én helyzetem is.
Egyszerűen ne csinálj semmit a szülinapodon! Csak várd, hogy felköszöntsenek.
Hidd el, csak az elsőnél néznek hülyén, hogy hol a torta, miegymás?
Szépen mondd meg, "Hát nem hoztatok".
Következő évben nem lesz baki. Fel kell nőniük :-D
1-es, nincs igazad. Még jó, hogy az ember készül a szerettei szülinapjára!
Hol írtam én ,hogy ne készüljön a máséra??A magáéra nem kellett volna sütni-főzni,hisz ő volt az ünnepelt.
1 - 8
bocsánat! Félreolvastam!
Igazad van!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!